Αναλυτικά όλες οι Αρμοδιότητες των Αναπληρωτών Δημάρχων του Δήμου Φυλής

 Αριθμός Απόφασης 1160 

 Ανάθεση σε Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους, ως Αναπληρωτές Δημάρχου, της εποπτείας και του  συντονισμού δράσεων υπηρεσιών του Δήμου  
  
Ο Δήμαρχος  Φυλής  
Έχοντας υπ' όψη: 

1. την περίπτ. ι’ της παρ.1 του άρθρου 58 του Ν.3852/2010  όπως προστέθηκε με την παρ.3 του άρθρου 44 του Ν.3979/2011 (ΦΕΚ 138/16.06.2011 τεύχος Α’) σε συνδυασμό με το άρθρο 89 του Ν. 3463/2006 (ΦΕΚ 114/08.06.2006 τεύχος Α΄) 

2. το άρθρο 75 του Ν.3463/06 και  το άρθρο 94 του Ν.3852/2010 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει 

3. τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει (ΦΕΚ 3161/Β΄/2011, 6092/Β΄/2018, 859/Β΄/2019, 3455/Β΄/2019) 

4. την ανάγκη ανάθεσης της εποπτείας και του συντονισμού συγκεκριμένων δράσεων σε μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου. 
  
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ 

Αναθέτει, χωρίς αμοιβή, σε Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους – ως Αναπληρωτές Δημάρχου, την εποπτεία και το συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων και μεταβιβάζει τις κάτωθι αρμοδιότητες: 


Στον Δ.Σ. κ. Χατζητρακόσια Νικόλαο του Γεωργίου τις αρμοδιότητες της Δ/νσης Πολεοδομίας – Υπηρεσίας Δόμησης με καθήκοντα στα κάτωθι τμήματα: 

 Τμήμα Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών  Τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών  Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών  Τμήμα Ελέγχου Περιβάλλοντος  Τμήμα Υποστήριξης  

΄Ανω Λιόσια  15.10.2019  Αριθ.Πρωτ.   41347 

Στον Δ,Σ. κ. Γεωργιάδη Βασίλειο του Κωνσταντίνου τις αρμοδιότητες της  Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου (εκτός του γραφείου Πολιτικής Προστασίας και του τμήματος συντήρησης Ηλεκτρομηχανολογικών – Ύδρευσης – Αποχέτευσης &  Υδρομέτρησης ) Επίσης τη μέριμνα για την Ανάπτυξη Πάρκου Πόλης καθώς και για την Ανάπτυξη Κυψέλης Εκκόλαψης Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Orange Grove) Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας.
  Στον Δ.Σ. κ. Σαρλά Μαρίνο του Αργυρίου τις αρμοδιότητες του Τμήματος συντήρησης Ηλεκτρομηχανολογικών – Ύδρευσης – Αποχέτευσης & Υδρομέτρησης της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου Επίσης την μέριμνα για την ανάπτυξη και επέκταση του Φυσικού Αερίου , την μέριμνα για την εξασφάλιση υδάτινων πόρων για την υδρολογική αυτοτέλεια του Δήμου καθώς και το ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων.  

Στον Δ.Σ. κ. Αντωνόπουλο Γεώργιο τις αρμοδιότητες και τις δράσεις της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού και συγκεκριμένα: 

 Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των φύλων.  Τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού  Εφαρμογή προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας   Τμήμα Ωδείου 

Επίσης τις αρμοδιότητες και τις δράσεις της Δ/νσης Υποστήριξης του Προγράμματος ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ. 


Στην Δ.Σ. κ. Κουράση Χρυσούλα του Κωνσταντίνου τις αρμοδιότητες και τις δράσεις της Δ/νσης Δ/νσης Περιουσίας και Προμηθειών και συγκεκριμένα:   Τμήμα διαχείρισης περιουσίας και αποθηκών για την αξιοποίηση της δημοτικής ακίνητης περιουσίας (εκτός του γραφείου διαχείρισης αποθηκών)  Επίσης:  Εποπτεία και έλεγχο της Νομικής Υπηρεσίας  Ενίσχυση και αξιοποίηση των Ενεργειακών Κοινοτήτων   Ανάδειξη της πολιτιστικής Κληρονομιάς του Δήμου. 


Στον Δ.Σ. κ. Κρητικό Γεώργιο του Νικολάου τις αρμοδιότητες και τις δράσεις της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου κατά το μέρος που αφορά:   το Τμήμα Κοιμητηρίων,  

της Δ/νσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής κατά το μέρος που αφορά:   το Τμήμα Προγραμματισμού Ανάπτυξης & Οργάνωσης και   το Tμήμα Κέντρου Επικοινωνίας Δημοτών (CONTACT CENTER) 

Μεταβιβάζει επίσης τις αρμοδιότητες που αφορούν:   την ανάπτυξη της δημοτικής συγκοινωνίας,   του ΒΙΟΠΑ και   του Παραθεριστικού Κέντρου  


Στον Δ.Σ. κ. Βαδεβούλη Απόστολο του Τριαντάφυλλου τις αρμοδιότητες και τις δράσεις της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού κατά το μέρος που αφορά:                 Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας (προνοιακά επιδόματα)\  Χοροθέατρο Άμυνα  Δημοτική Βιβλιοθήκη  Νεανική επιχειρηματικότητα  Προγράμματα Νεολαίας – Φοιτητών – Νέων Επιστημόνων 


Στον Δ.Σ. κ. Ραφτέλη Γεώργιο του Ευστρατίου, μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες και τις δράσεις που αφορούν:   το Αποκεντρωμένο  Τμήμα  Συντήρησης Υποδομών με έδρα τη δημοτική ενότητα Ζεφυρίου Επίσης τις αρμοδιότητες και τις δράσεις  της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών κατά το μέρος που αφορά το γραφείο κυκλοφοριακών μελετών του Τμήματος  
Η παρούσα να δημοσιευτεί μία φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα του νομού,  να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Φυλής και στον διαδικτυακό τόπο του Προγράμματος Δι@υγεια. 

        Ο Δήμαρχος   
       ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠ. ΠΑΠΠΟΥΣ 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου