Σε ζεστή ατμόσφαιρα η πρώτη συνάντηση της Ελένης Λιάκου με τις γυναίκες μέλη του ΚΑΠΗ Φυλής


Γυναικεία… υπόθεση αποτέλεσε η πρώτη, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, επίσημη συνάντηση που είχε με τις γυναίκες μέλη του ΚΑΠΗ Δημοτικής Κοινότητας Φυλής, η Ελένη Λιάκου, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Φυλής, Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Δ.Κ. Φυλής και Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Προμηθειών του Δήμου Φυλής. 
Η νέα Πρόεδρος του ΚΑΠΗ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τις γυναίκες μέλη του Κέντρου και να συζητήσει μαζί τους για τις δράσεις και λειτουργίες του ΚΑΠΗ. «Γνωρίζομαι προσωπικά με κάθε μία από εσάς και χαίρομαι που σας βλέπω στο ΚΑΠΗ. Θέλω να νιώθετε αυτό τον χώρο οικείο, έναν χώρο όπου θα μαζευόσαστε για να κουβεντιάσετε, να ψυχαγωγηθείτε αλλά και να δημιουργήσετε», ανέφερε η Ελένη Λιάκου διαβεβαιώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή και η ίδια ως Πρόεδρος του ΚΑΠΗ έχουν θέσει υψηλά στις προτεραιότητές τους τη φροντίδα των ατόμων της τρίτης ηλικίας. 
Η Ελένη Λιάκου υπογράμμισε ότι σχεδιάζει να εμπλουτίσει το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του ΚΑΠΗ και ζήτησε από τις κυρίες να δηλώσουν τις δραστηριότητες που επιθυμούν. «Θέλω ο χρόνος σας στο ΚΑΠΗ να περνά ευχάριστα και δημιουργικά. Εδώ να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν», υπογράμμισε. 
Για τις προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα, δράσεις, δραστηριότητες, επισκέψεις σε θέατρα, εκδρομές, ιατρικές εξετάσεις κ.λπ., ενημέρωσε τις κυρίες η Υπεύθυνη των ΚΑΠΗ, Ειρήνη Αληματήρη, η οποία πραγματοποίησε ανάλογες ενημερωτικές συναντήσεις και στα υπόλοιπα ΚΑΠΗ του Δήμου, ήτοι στο 1ο και το 2ο ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων και στο ΚΑΠΗ Ζεφυρίου.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα

























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου