Σε ζεστό κλίμα οι πρώτες συναντήσεις του Μαρίνου Σαρλά με ηλικιωμένους και εργαζόμενους στα ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων





Συναντήσεις γνωριμίας με τους εργαζόμενους και τους ηλικιωμένους είχε ο νέος Πρόεδρος των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων Μαρίνος Σαρλάς ο οποίος επισκέφθηκε το 1ο ΚΑΠΗ. 

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος αφού ενημερώθηκε αναλυτικά για την λειτουργία των ΚΑΠΗ, υπογράμμισε μιλώντας στους εργαζομένους πως η συγκεκριμένη δομή λειτουργεί υποδειγματικά και προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους δημότες αλλά όπως είπε «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο». 

«Οι ηλικιωμένοι έχουν το σεβασμό και την αγάπη όλων μας. Ως Διοίκηση έχουμε αποδείξει πως είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τα πάντα ώστε να τους προσφέρουμε, καθημερινά, ένα ανθρώπινο και ζεστό περιβάλλον. Ξέρουμε πως αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με τη δική σας ουσιαστική συμμετοχή και σας ευχαριστώ για την ευσυνειδησία σας. Δεν ξεχνάμε ποτέ πως στη γενιά που σήμερα φιλοξενούμε στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων οφείλουμε πάρα πολλά και πρέπει να της προσφέρουμε τις υπηρεσίες που της αξίζουν» κατέληξε ο Μαρίνος Σαρλάς. 

Ο νέος πρόεδρος των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων νωρίτερα το πρωί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με μέλη της δομής τα οποία τον υποδέχθηκαν εγκάρδια και του ευχήθηκαν καλή και επιτυχημένη θητεία. Ο Μαρίνος Σαρλάς αφού άκουσε τα αιτήματά τους, διαβεβαίωσε τους ηλικιωμένους πως η Δημοτική Αρχή ενδιαφέρεται για τα θέματα που τους απασχολούν και δεσμεύτηκε προσωπικά πως ο ίδιος θα στέκεται δίπλα τους ώστε να δίδονται λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν. 

Ήδη το επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζεται σειρά προληπτικών εξετάσεων για τους ηλικιωμένους, έχει ήδη συνταγογραφηθεί και χορηγήθηκε δωρεάν το αντιγριπικό εμβόλιο ενώ στον τομέα των δραστηριοτήτων και των γενικότερων δράσεων προγραμματίζονται μέσα στο μήνα ημερήσια εκδρομή και παρακολούθηση θεατρικής παράστασης.

Ακολουθούν χαρακτηριστκά φωτογραφικά στιγμιότυπα






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου