Υπερθέαμα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στα Άνω Λιόσια



 












Τα παιδιά των Τμημάτων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, ήταν οι πρωταγωνιστές της γιορτής για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου 2019, στην κατάμεστη κεντρική Πλατεία των Άνω Λιοσίων. 
Ντυμένα στις πολύχρωμες στολές τους, αφηγήθηκαν, παίζοντας και τραγουδώντας, το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι με κεντρικό ήρωα ένα ελατάκι που ζήλεψε τη δόξα των καταστόλιστων χριστουγεννιάτικων δέντρων κι επιθύμησε να γίνει ένα από αυτά. Κάτι για το οποίο μετάνιωσε, όταν χάθηκε η μαγεία των εορτών. 
Σε κεντρικό, όπως κάθε χρόνο, ρόλο η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής παιάνισε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, ενώ την εκδήλωση έντυσε μουσικά, πριν και μετά το τέλος μουσικό συγκρότημα που αυτοσχεδίασε επάνω σε χριστουγεννιάτικα μουσικά μοτίβα. 
Η καταστόλιστη κεντρική Πλατεία των Άνω Λιοσίων αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό της φαντασμαγορικής εκδήλωσης, που έγινε εκτυφλωτική από τα πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα-μέρα, αμέσως μετά τη φωταγώγηση του Δέντρου. 
Συμπρωταγωνιστές στο υπερθέαμα τα Ξωτικά και άλλοι Χριστουγεννιάτικοι ήρωες που εντυπωσίασαν τον κόσμο, στον οποίο προσφέρθηκε ζεστή σοκολάτα, γλυκίσματα, μαλλί της γριάς και ζεστό κρασί, από τα φιλόξενα περίπτερα που είχαν στηθεί στην Πλατεία. 
Τα παιδιά ευχαρίστησε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής, όπως και όλους τους συντελεστές της παράστασης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη Στέλλα Νικολοθανάση και στη Σοφία Σερέπα. Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και ένα ελπιδοφόρο νέος έτος, κρατώντας στην αγκαλιά του το τρισχαριτωμένο αγοράκι του Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Κοσμόπουλου. 
Παρόντες στην εκδήλωση ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας, ο επιλαχών Βουλευτής Σταμάτης Πουλής και τα μέλη του Δημοτικού και του Τοπικού Συμβουλίου. 
Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου αποτέλεσε την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2019. Οι εκδηλώσεις απλώνονται και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες, όπου επίσης θα γίνει επίσημη φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων: Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 στην κεντρική Πλατεία της Φυλής και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο Πάρκο ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΡΟΣ του Ζεφυρίου.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό 

















































































































































 
















 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου