Φροντίδα για τα αδέσποτα από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Αβράμη

Ο Δήμος Φυλής κινητοποιήθηκε, όπως κάθε φορά που προκύπτουν έντονα καιρικά φαινόμενα, στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας με σκοπό τη διασφάλιση της ζωής και της περιουσίας των συνδημοτών μας. Παράλληλα, μέσω των συνεργείων και της Κοινωνικής Υπηρεσίας φρόντισε τους συνδημότες μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης ή ανάγκη χορήγησης τροφίμων. 
Ωστόσο δεν ξέχασε τα αδέσποτα της Πάρνηθας, που λόγω της έντονης χιονόπτωσης, δεν τροφοδοτούνται. Έτσι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της συνδημότισσάς μας Κικής Γιάπαππα και ανέβηκε μαζί της στο βουνό.
Παρόλο που δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο σημείο που η συνδημότισσά μας αφήνει τροφή, άφησαν σε άλλα σημεία, με σκοπό να την εντοπίσουν τα αδέσποτα. 
Αναφερόμενος στη δράση ο Γιώργος Αβράμης εκθείασε τους συνδημότες μας που από το υστέρημά τους φροντίζουν τα ζώα. 
“Ηταν μια κίνηση που δείχνει ότι συνεργαζόμαστε με τους συντοπίτες μας για να φροντίσουμε τα ζώα που εγκαταλείφθηκαν από ασυνείδητους. Παράλληλα, σε συνεννόηση μαζί τους, θα αναπτύξουμε δράσεις στειρώσεων, ώστε να περιορίσουμε τον μελλοντικό αριθμό τους. Ο Δήμος θα παλέψει και πρέπει να έχει μαζί του την κοινωνία και κυρίως τους νέους. Τα ζώα δεν είναι παιγνίδια αλλά έμβια όντα, απέναντι στα οποία όλοι έχουμε ευθύνη”, τόνισε ο Αντιδήμαρχος. 





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου