Θερμές ευχές και ζεστή φιλοξενία στη Βασιλόπιτα της Δροσούπολης






Με πολλές ευχές, έκοψε τη βασιλόπιτα του για το 2020 ο Σύλλογος της Δροσούπολης το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου, στον φιλόξενο χώρο του κατάμεστου από κόσμο Δημοτικού Ωδείου Φυλής. 

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο αγαπητός Ιερέας της συνοικίας της Δροσούπολης και Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας π. Κωνσταντίνος Τόλιας. 

Στη συνέχεια την εκδήλωση άνοιξε καλωσορίζοντας τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, ο δραστήριος Πρόεδρος της Δροσούπολης Μιχάλης Ζουρίδης ο οποίος φέρει ταυτόχρονα και την ιδιότητα του Τοπικού Συμβούλου Άνω Λιοσίων καθώς ο κόσμος τον τίμησε με την ψήφο του. 

Ακολούθησαν θερμές ευχές από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι του στον νέο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δυτικής Αττικής, Γιώργο Κώτσηρα. 

Ο κ. Κώτσηρας μαζί με τις ευχές του στον Σύλλογο και στον κόσμο, αφιέρωσε το κομμάτι του σε έναν παλιό κι αγαπητό γνώριμο, τον πρώην Βουλευτή και Περιφερειακό Σύμβουλο του Γιώργου Πατούλη, Θανάση Κατσιγιάννη. 

Ο κ. Κατσιγιάννης με την σειρά του, αφιέρωσε το κομμάτι του και το πρόσφερε στον Δήμαρχο Φυλής για την καλή και διαχρονική τους συνεργασία. 

Τις θερμές ευχές της έδωσε επίσης στο Σύλλογο η Περιφερειακή Σύμβουλος με την “Δύναμη Ζωής” της Ρένας Δούρου, Γιώτα Παππά.

Συγκινητική υπήρξε και η αφιέρωση του Αντιδημάρχου Μιχάλη Οικονομάκη, ο οποίος πρόσφερε το κομμάτι του στο Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου της Δροσούπολης κι αγαπητό συντοπίτη Δημήτρη Μπούλη. 

Ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος από την πλευρά του, θέλησε να αφιερώσει το κομμάτι του στα δραστήρια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δροσούπολης προσφέροντάς το, στην Κατερίνα Ματρακούκα. 

Ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειοδής έδωσε τα εύσημα και το κομμάτι του, στον Αντιδήμαρχο καθημερινότητας Μιχάλη Οικονομάκη. 

Θερμές ευχές έδωσαν επίσης στο Σύλλογο και στον κόσμο, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας και Πρόεδρος της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος κι ο έτερος Αναπληρωτής Δήμαρχος, Τόλης Βαδεβούλης. 

Η όμορφη βραδιά για το καλό της νέας χρονιάς έκλεισε, με πλούσιο κέρασμα. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα




































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου