Εξηγεί τα αυτονόητα ο αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Κρητικός


… για την διακοπή των δρομολογίων από και προς τα Κοιμητήρια

Κι όμως! παρά το γεγονός ότι ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Κρητικός αποφάσισε την κατάργηση των δρομολογίων προς το Κοιμητήριο από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου με αποκλειστικό στόχο την προστασία του ευάλωτου πληθυσμού, από την εξάπλωση του κορωνοϊού, δέχθηκε κάποια (ελάχιστα ευτυχώς) αρνητικά σχόλια που τον ανάγκασαν να εξηγήσει το πως και το γιατί, με τη δέουσα ευγένεια που τον χαρακτηρίζει. Ιδού τι γράφει στην προσωπική του σελίδα στο Face Book. 
"Χθες αναγκαστήκαμε να εκδώσουμε μια ανακοίνωση η οποία, αναστέλλει μέχρι νεοτέρας, τα δρομολόγια από και προς τα Κοιμητήρια με τα Μέσα Μαζικής μεταφοράς του Δήμου μας, από την Δευτέρα 16/3/2020. 
Αυτή η απόφαση λήφθηκε, μετά από μεγάλη σκέψη και προβληματισμό και αφού για αρκετές μέρες παρακολουθούμε και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις και τα τεκταινόμενα στο θέμα της εξάπλωσης της επιδημίας του COVID-19 (Κορωνοϊου). 
Πρόθεση μας δεν είναι να ταλαιπωρήσουμε τους Δημότες μας στο να επισκέπτονται τα κοιμητήρια του Δήμου μας, αλλά, να τους προστατέψουμε, μέσα στα πλαίσια του δυνατού και όσο εξαρτάται από εμάς, λόγω του συνωστισμού εντός των μικρών Βαν της μεταφοράς, προστατεύοντας έτσι το κοινό και το προσωπικό. 
Επίσης η δρομολόγηση του μεγάλου πούλμαν έχει αυτόν τον σκοπό για την ημέρα του Σαββάτου, αλλά λόγω τον υπολοίπων μέτρων που εξαγγέλλονται συνεχώς αυξανόμενα δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνέχεια της μεταφοράς.
Πιστεύοντας ότι βοηθάμε και κάνουμε ότι είναι δυνατόν από την δική μας σκοπιά, για να είμαστε όλοι καλά και σε πολύ λίγο χρόνο αφού ομαλοποιηθούν όλα, να επανέλθουμε στην συνήθη μας κανονικότητα.
Εύχομαι σε όλους να είστε καλά και να μην αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα. Επίσης για όποιο, πρόβλημα ή ενημέρωση, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2132042713-2132042821 και το δικό μου το προσωπικό 6970963530.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου