Υπό έλεγχο η κατάσταση για το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στο Ζεφύρι


Υπό έλεγχο βρίσκεται η κατάσταση στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, σε μητέρα μαθητή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου.
Η συνδημότισσά μας νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση, ενώ για τον περιορισμό της μετάδοσης του ιού εφαρμόζονται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα.
Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής του σχολείου έχει επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Κρεμύδα και του γνωστοποίησε το συμβάν κι ότι έχει επιληφθεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Ζήτησε, επίσης, στο πλαίσιο των οδηγιών του ΕΟΔΥ, να γίνει νέα απολύμανση στο Σχολείο. Από την πλευρά του ο Γιάννης Κρεμύδας τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα ενεργήσει άμεσα.
Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί η Πολιτική Προστασία, η Κοινωνική Υπηρεσία και η Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου του Δήμου Φυλής, ενώ συνεχίζονται οι απολυμάνσεις στα δημοτικά κτίρια.
Ο Δήμος Φυλής συστήνει ψυχραιμία και καλεί όλους τους συνδημότες να εφαρμόζουν, σχολαστικά, τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου