Δανάη Νικολοπούλου η νέα Γενική Οικογενειακή μας Γιατρός



Πρόσφατα η συντοπίτισσα μας Γενική Παθολόγος Δανάη Αναστασία Νικολοπούλου άνοιξε το δικό της Ιατρείο στα Άνω Λιόσια, στον τόπο που μεγάλωσε και ζει με την οικογένεια και τα δύο της, παιδιά. 

Το σύγχρονο και ιδιαίτερα φιλόξενο Ιατρείο της, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο των Άνω Λιοσίων στη Δροσούπολη, στην συμβολή των Οδών Πίνδου 29 και Καλλιδρομίου. 

Η Δανάη είναι ιδιαίτερα γνωστή και στον κόσμο που αγαπά το Πνευματικό Άθλημα του Σκάκι καθώς έχει κάνει την πόλη μας περήφανη, μέσα από σημαντικές διακρίσεις. 

Πέρα και πάνω από το Σκάκι ωστόσο η μεγάλη της αγάπη για τον Άνθρωπο και τη ζωή, την οδήγησαν στην κορυφαία Επιστήμη της Ιατρικής. Έτσι, αφού αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε το αγροτικό της κι εργάστηκε σε Περιφερειακά Νοσοκομεία. Απέκτησε την ειδικότητα της Γενικής Ιατρού στο Νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”, όπου κι εργάστηκε μέχρι σήμερα που άνοιξε το δικό της ιατρείο. 

Διακρίνεται για την επιστημονική της επάρκεια, το ήθος και την κοινωνική ευαισθησία. Κάτι, που απέδειξε στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, με την ανιδιοτελή συμμετοχή της, στο “Κοινωνικό Ιατρείο”.


Ήδη από την περίοδο της πανδημίας, βρίσκεται κοντά στους συνδημότες μας, παρέχοντας ιατρικές συμβουλές, τηλεφωνικά και διαδικτυακά. Έχει δημιουργήσει μάλιστα τη δική της επαγγελματική σελίδα στο facebook, όπου μπορείτε να ανατρέξετε, με ένα “κλικ” στον παρακάτω σύνδεσμο.


Νικολοπούλου Δανάη Αναστασία, Γενική Οικογενειακή Ιατρός 
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας καλέστε στο 6906061876 για ραντεβού, Συνταγογράφηση, παραπεμπτικά εξετάσεων, κατ'οίκον επισκέψεις.





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου