Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Ανείπωτη θλίψη… στην ΕΛ.ΑΣ. , στην Κρήτη, στη Φυλή έφυγε η 47χρονη αστυνομικός Μαρία Μαραζάκη


Της Εύης Τριανταφύλλου

Η Πέπη Μαραζάκη είναι για μένα αδελφή… Τη γνώρισα το 2014. Την έχω απέναντι μου στο Γραφείο. Την αγαπάω για την ευθύτητα, τη γνησιότητα και την καλοσύνη της. Αγαπώ μαζί με αυτήν και την οικογένειά της. 

Σήμερα έφυγε για τον ουρανό η αδελφούλα της η Μαρία. Ένα γλυκό κορίτσι που είχε έρθει στον τόπο μας αρκετές φορές για να συναντήσει την Πέπη Μαραζάκη και τον σύζυγό της Σωτήρη Μασούρη. Βίωσα τους τελευταίους μήνες τον πόνο της οικογένειας. Η Πέπη βρίσκεται στην Κρήτη. Όλο αυτό το διάστημα την αναζητούσαν πολλοί συνδημότες, γιατί από τη θέση της, βοηθούσε κι εκείνη με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, πολύ κόσμο. 

Όμως τους τελευταίους μήνες, είχε ν’ ανέβει το δικό της Γολγοθά. 
Στάθηκε στην οικογένεια, στους γονείς, στα αδέλφια και στα ανίψια της ηρωικά κι ανθρώπινα. Το θαύμα που περιμέναμε, αυτό για το οποίο προσευχόμασταν δεν ήρθε… 

Ο Θεός ήθελε κοντά του την αδελφή της. Και την πήρε. Αντίο Μαρία… Κουράγιο Πέπη – Σωτήρη. Κουράγιο σε όλη την οικογένεια… 

Το policenet.gr όπως και το ekriti.gr αποχαιρετούν τη Μαρία Μαραζάκη με δημοσιεύματα: 

47χρονη Αστυνομικός "έφυγε" από τη ζωή - Πένθος στην ΕΛ.ΑΣ. 

Θλίψη στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. σκόρπισε η είδηση του θανάτου της αστυνομικού Μαρίας Μαραζάκη. 

Η 47χρονη με καταγωγή από το χωριό Σκαλάνι Ηρακλείου, τα τελευταία δύο χρόνια έδινε «μάχη» με τον καρκίνο. Δυστυχώς, σήμερα (15/10) το μεσημέρι, άφησε την τελευταία της πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.  

Η Μαρια Μαραζάκη ήταν μητέρα δυο παιδιών. Η κηδεία αύριο το απόγευμα στις 4 στο Σκαλάνι.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου