Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Γιώργος Κρητικός: Βελτιώνεται η συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση του Δήμου Φυλής


“Βελτιώνεται η συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση του Δήμου Φυλής” αναφέρει σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook ο αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Κρητικός. 

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του, έχει ως εξής: 

Λόγω του ότι τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύς λόγος για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την πανδημία και ένεκα του ότι ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, η Διοίκηση του Δήμου μας, αλλά κι εγώ προσωπικά, λόγω της ανάθεσης σε εμένα από τον Δήμαρχο, αυτού του νευραλγικού πόστου της δημόσιας ζωής, θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για τους Δημότες μας, προβαίνω σε αυτήν την ανακοίνωση, προς ενημέρωση όλων των συμπολιτών μας. 

Μετά την αποκατάσταση της λεωφορειακής γραμμής 711, Ζωφριά, Πλατεία Αττικής, η οποία κακώς είχε διακοπεί, κύριο μέλημα μας, ήταν να πυκνώσουν τα δρομολόγια όλων των γραμμών και να πάει η τοπική γραμμή του 709 της Δροσούπολης στον προαστιακό, ώστε να συναντά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σταθερής τροχιάς. 

Οι προσπάθειες επτά μηνών και το αποτέλεσμα, μας δικαίωσαν. Ο στόχος επετεύχθη. Οι γραμμές Β12 κεντρική λεωφορειακή του Δήμου Φυλής, προς Αθήνα, 721 Φυλή- Άνω Λιόσια (κυκλική), 735 Ζεφύρι-Στ. Κάτω Πατήσια, 709 τοπικό Δροσούπολης (κυκλική)και σε άμεση ανταπόκριση με τους συρμούς του προαστιακού, στο σταθμό Άνω Λιοσίων. Κατόπιν όλων αυτών, τελειώνοντας, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω, τον Υφυπουργό Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη, των Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Μπούρα Αθανάσιο, τον Βουλευτή Δυτικής Αττικής κ. Κώτσηρα Γεώργιο, την Διοίκηση του ΟΑΣΑ και ειδικά τον κ. Ποριάζη. Πολύ σύντομα λοιπόν οι συγκοινωνίες στον Δήμο μας θα έχουν αναβαθμιστεί ώστε η καθημερινότητα των Δημοτών να γίνει πολύ καλύτερη.


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου