Με προμήθεια επιπλέον αντισηπτικών και όλα τα μέτρα προστασίας ανοίγουν Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στον Δήμο Φυλής



Απολύτως έτοιμα και ασφαλή να υποδεχθούν και πάλι μαθητές και εκπαιδευτικούς είναι τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Δήμου Φυλής.

Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Φυλής (Α’ ΕΣΕ) φρόντισε, τόσο κατά τη διάρκεια της περιόδου που εφαρμοζόταν η τηλεκπαίδευση, όσο και κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών, να πραγματοποιήσει εργασίες διαμόρφωσης και συντήρησης, ώστε τα σχολεία να ανοίξουν με όλες τις αυστηρές προδιαγραφές για μαθητές και δασκάλους. 

Παράλληλα, έχει ληφθεί μέριμνα για αυστηρή τήρηση των μέτρων πρόληψης, με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, όπως η χρήση αντισηπτικών, οι σχολαστικοί καθαρισμοί, τα ειδικότερα μέτρα για τη λειτουργία των κυλικείων, εργαστήρια πληροφορικής κ.ά. Για τον σκοπό αυτό, η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή πραγματοποίησε, με ίδιους πόρους, την 3η κατά σειρά, επιπλέον, διανομή αντισηπτικών υγρών στα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία του Δήμου για τους μαθητές ενώ στα σχολεία έχει ήδη πραγματοποιηθεί η τακτική κατανομή των χρημάτων, προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα υλικά.

«Από τη στιγμή που η Πολιτεία αποφάσισε να ανοίξουν τα σχολεία, η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και ο Πρόεδρος Γιάννης Κρεμύδας, έκαναν ότι είναι απαραίτητο, ώστε να επιστρέψουν τα παιδιά μας και οι δάσκαλοί τους στα σχολεία, με όρους απόλυτης ασφάλειας και υγιεινής. Από την πλευρά μας, ως Δήμος, προσλάβαμε 20 καθαρίστριες, επιπλέον, για τα σχολεία, ώστε να βοηθήσουν στην καθαριότητα και στην απολύμανση. Τους ευχαριστώ όλους” , δήλωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου