Συγκίνηση για τα 46χρονα γενέθλια του ΑΟ Ζωφριάς

 

Συγκίνηση προκάλεσε στη συνοικία της Ζωφριάς μια ανάρτηση του ομώνυμου Αθλητικού Ομίλου. Με αφορμή τη συμπλήρωση 46 χρόνων από την ίδρυση του ΑΟ Ζωφριάς, το ΔΣ ανάρτησε στο facebook την ιστορική συστατική πράξη του σωματείου με τις υπογραφές των ιδρυτικών μελών. Όπως προκύπτει από την σημείωση του Πρωτοδικείου, το ιστορικό σωματείο του Δήμου μας ιδρύθηκε το 1975, χάρη στην αγάπη των κατοίκων για τη συνοικία και για το ποδόσφαιρο. Κάποιοι από αυτούς δεν είναι σήμερα στη ζωή, αλλά η προσφορά τους θα μείνει στη σκέψη και στις καρδιές όλων μας.
Έκτοτε ο ΑΟ Ζωφριάς υπηρετεί με το ίδιο μεράκι κι αγάπη τη νεολαία και της δίνει κίνητρα να ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Έχει επίσης φέρει σημαντικές διακρίσεις, αλλά και πολλούς αθλητές και προπονητές.
Τα συναισθήματα της συνοικίας περιγράφει γλαφυρά το κείμενο της ανάρτησης του σωματείου, το οποίο αντιγράφουμε, με την ευχή να τα χιλιάσει και να είναι πάντα υγιείς οι άνθρωποι που διαχρονικά το υπηρετούν. Διαβάστε.
“Ξημερώνει μεγάλη ημέρα… Το αθλητικό καμάρι της συνοικίας μας γιορτάζει 46 χρόνια ζωής και προσφοράς. Τέτοια μέρα, ήταν το 1975, όταν 34 μέλη υπέγραφαν το πρώτο καταστατικό του Αθλητικού Ομίλου Ζωφριάς. Η αφιερωματική ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφία με τα ονόματα και τις υπογραφές των 34 "μπροστάρηδων", των ανθρώπων που έκαναν την αρχή και τους είμαστε ευγνώμονες! Ολοι εμείς που στελεχώνουμε την οικογένεια του Α.Ο. Ζωφριάς, της φανέλας με το "Ζ" στο μέρος της καρδιάς, αισθανόμαστε υπερήφανοι που την υπηρετούμε από οποιοδήποτε πόστο. Χρόνια πολλά ομάδα μας, χρόνια πολλά Ζωφριά μας!"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου