“Φωτιά” έβαλε στο διαδίκτυο ο Δημήτρης Καματερός

 



Μια νέα είσοδος αναστάτωσε το διαδίκτυο. Η δημιουργία λογαριασμού στο facebook από το σύμβουλο του Δημάρχου Δημήτρη Καματερό ήταν η μεγάλη έκπληξη των ημερών. Γνωστοί και φίλοι έπεσαν από τα σύννεφα όταν είδαν να εκκρεμεί αίτημα φιλίας του. Στην κυριολεξία δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς ο Καματερός είναι μέγας επικριτής των social media και χρησιμοποιεί παραδοσιακές μεθόδους επικοινωνίας και κυρίως την ζώσα.
Αλλά φαίνεται ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, γιατί είναι δεδομένο ότι ο αγαπητός Τάκης υπέκυψε στις σειρήνες του διαδικτύου. Ο ίδιος το αρνείται, αλλά τα γεγονότα τον διαψεύδουν. Ο λογαριασμός του διαθέτει ήδη εκατόν πενήντα φίλους που φιγουράρουν κάτω από τη χαρακτηριστική φωτογραφία του προφίλ του.
Όμως για να μην τον αδικήσουμε, θα δώσουμε τη δική του εκδοχή για το συμβάν. Παρόλο που δεν είναι λάτρης των θεωριών συνωμοσίας, αποδίδει την ευθύνη της διασύνδεσής του σε σκευωρία. Υποστηρίζει ότι έπινε καφέ με τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργο Κούρκουλο και μόλις έλειψε για λίγο από το τραπέζι, αφήνοντας το τηλέφωνό του, ο τελευταίος τον κατέστησε όμηρο του διαδικτύου. Μάλιστα για να τεκμηριώσει τα λεγόμενά του λέει ότι η φωτό του προφίλ του είναι τραβηγμένη από το Γιώργο Κούρκουλο, στο κατάστημα ηλεκτρονικών που διατηρούσε ο τελευταίος στο Ζεφύρι.
Δεν διασταυρώσαμε την εκδοχή, αλλά ακόμα κι αν ο Κούρκουλος πήρε αυθαίρετα την πρωτοβουλία, το “αμάρτημα” παραγράφηκε, εν τη γενέσει του, λόγω της αποδοχής του κόσμου. Κάποιοι, πάντως, υποψιάστηκαν ότι ο Καματερός ετοιμάζεται για κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του 2023. Όλα αυτά μένει να αποδειχτούν, αλλά μέχρι τότε, βρείτε τον Καματερό στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://www.facebook.com/profile.php?id=100072245607009
Αν ασχοληθεί, θα σας κάνει add, δηλαδή θα αποδεχθεί το αίτημα φιλίας σας, γιατί όπως είναι γνωστό, έχει μόνο φίλους...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου