Έκδηλη συγκίνηση και πλήθος κόσμου στο Ύστατο Χαίρε για τον Ορέστη Δημητρίου


Φωτό Αρχείου από εκδήλωση του Χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ για το Θείο δράμα 



Το μέτρο της καλοσύνης, της ευγένειας και της ευσέβειας, αλλά και του πληθωρικού ταλέντου του χορογράφου και χορευτή Ορέστη Δημητρίου, έδωσε η συγκλονιστική παρουσία συγγενών, φίλων και μαθητών στην κηδεία του.

Πλήθος κόσμου, συνέρρευσε, με έκδηλη τη συγκίνηση, στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Αχαρνών, το πρωί της Παρασκευής 6 Μαΐου 2022, για να του απευθύνει το ύστατο χαίρε.

Ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Δημοτικών Νομικών Προσώπων και κοινωνικών φορέων. Δυναμικό παρών βροντοφώναξε ο καλλιτεχνικός κόσμος, με την παρουσία γνωστών ηθοποιών. Ανάμεσά τους οι Αντώνης Αντωνίου, Νατάσα Ασίκη, Ανδρέας Θωμόπουλος (σκηνοθέτης ) , Γεωργία Ζώη, Τζόυ Μιχαηλίδου, Γιώργος Γεωργίου, Χρήστος Φωτίδης, Γιάννης Τριβέλλας ενώ στεφάνι στη μνήμη του απέστειλε “Το Σπίτι του Ηθοποιού”

Τιμητικό και ηχηρό παρών έδωσαν επίσης εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων του τόπου και δεκάδες μαθητές του Ορέστη και της Βίνας Ασίκη από το “καλλιτεχνικό τους παιδί” το Χοροθέατρο ΑΜΥΝΑ του Δήμου Φυλής.

Η συγκίνηση κορυφώθηκε με την εκφώνηση των επικηδείων, από τον Ιερομόναχο πατήρ Αρσένιο, Ασκητή του Αγίου Όρους, την ηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Ιουστίνα και από έναν επιστήθιο παιδικό του φίλο Νίκο Μαρινάκο που ήρθε, αυθημερόν, από το Λονδίνο για να τον αποχαιρετίσει.

Η αγαπημένη ηθοποιός και σύντροφος της ζωής του Βίνα Ασίκη έχοντας στο πλευρό της διαρκώς τον γιο τους Αλέξανδρο, τον αποχαιρέτησε με σπαραγμό ψυχής αλλά και λόγια τρυφερά κλείνοντας με τη λυτρωτική φράση “Αντρούλη μου θα ανταμώσουμε ξανά. Καλή Ανάσταση να έχεις”

          Φωτό Αρχείου από εκδήλωση του Χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ για το Θείο δράμα 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου