ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ: Φτιάξαμε ένα εορταστικό πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων για το πανηγύρι των Άνω Λιοσίων


«Ανταμώνουμε μετά από δύο χρόνια πανδημίας για να γιορτάσουμε, όλοι μαζί, τους πολιούχους της πόλης μας. Για να προσευχηθούμε στον Άγιο Κωνσταντίνο και στην Αγία Ελένη να τελειώσει το δράμα του πολέμου στην Ουκρανία και να μπει και πάλι, σε ρυθμούς ανάπτυξης η Χώρα μας, η Ευρώπη και όλη η ανθρωπότητα», τόνισε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Η ΠΑΡΝΗΘΑ Γιώργος Μαυροειδής.

Απευθύνοντας, ως υπεύθυνος της διοργάνωσης, τον καθιερωμένο χαιρετισμό, την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, πρώτη από τις τρεις μέρες των εορταστικών εκδηλώσεων για το πανηγύρι των Άνω Λιοσίων, ο Γιώργος Μαυροειδής ανέφερε ότι ετοίμασε, σε συνεργασία με το Δήμο και τους πολιτιστικούς φορείς της πόλης μας, ένα εορταστικό πρόγραμμα μεγάλων απαιτήσεων, που συνδυάζει την παράδοση, με το σύγχρονο τρόπο ψυχαγωγίας. «Ένα πρόγραμμα που αποτελεί συνέχεια των μεγάλων πανηγυριών του παρελθόντος, στα οποία έχουν εμφανισθεί τα καλύτερα ονόματα του δημοτικού και λαϊκού μας τραγουδιού. Αλλά και που αναδεικνύει τη ντόπια καλλιτεχνική δημιουργία και παράδοση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι το πανηγύρι της πόλης μας είναι ένα πολιτιστικό γεγονός μεγάλης σημασίας, γιατί ενώνει την κουλτούρα των Άνω Λιοσίων με την πολιτιστική παράδοση την οποία έφεραν, από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, οι νέοι συνδημότες μας. «Μέσα από τη σύνθεση αυτή έχει προκύψει μια νέα αντίληψη που μας ενώνει όλους σε ένα κοινό σκοπό: Να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο Δήμο, με βασικούς πυλώνες τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό», υπογράμμισε.

Καταλήγοντας ευχαρίστησε το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τους συναδέλφους του στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη συμβολή τους και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους δημότες και ιδίως στους εορτάζοντες.

Ακολουθεί το βίντεο της ομιλίας του

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου