Διήμερο πανηγύρι το Δεκαπενταύγουστο στη Φυλή


 Με διήμερο πανηγύρι θα τιμηθεί η Κοίμηση της Θεοτόκου στη Δημοτική Κοινότητα Φυλής.

Στο επίκεντρο της πανήγυρης βρίσκονται οι θρησκευτικές εκδηλώσεις. Το βράδυ της παραμονής θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου και το πρωί της επομένης θα πραγματοποιηθεί η περιφορά της Ιερής Εικόνας. Το θρησκευτικό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί, το βράδυ της ίδια μέρας, με τα Εγκώμια της Παναγίας.

Το εορταστικό πρόγραμμα, που θα πλαισιώσει το θρησκευτικό, στοχεύει στην ψυχαγωγία του κόσμου, αλλά και στην υποστήριξη των πανηγυρικών εκδηλώσεων που οργανώνουν, παραδοσιακά, τα καταστήματα εστίασης.

Την παραμονή περιλαμβάνει την εμφάνιση δύο μεγάλων ονομάτων του λαϊκού τραγουδιού και συγκεκριμένα του Δημήτρη Κοντολάζου και της Χριστίνας Μαραγκόζη. Ανήμερα της εορτής, θα εμφανιστούν τρεις ανερχόμενοι καλλιτέχνες, δηλαδή οι Γιώργος Γιαννιάς, Γιώργος Παπαδόπουλος, και Αθηνά Χρυσαντίδου.

Τα οργανωτικά έχει αναλάβει ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής, σε στενή συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Ελένη Λιάκου και το Κοινοτικό Συμβούλιο.

Άξια ιδιαίτερης μνείας είναι και η προσπάθεια των υπηρεσιών της Κοινότητας, αλλά και του Δήμου για τον ευπρεπισμό και την καθαριότητα, εν όψει της μεγάλης γιορτής, που θα καταστήσει τη Φυλή σημείο αναφοράς για όλη την Αττική.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου