Άνοιξε τις πύλες της με τις ευλογίες της Εκκλησίας η “Έκθεση Δώρων Αγάπης”

Τα εγκαίνια της “Έκθεσης Δώρων Αγάπης” που πραγματοποιείται για 12 συνεχή χρονιά τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Την Έκθεση διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος της Ιεράς Μητρόπολης Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης Ωρωπού και Φυλής “Άγιος Φιλάρετος ο Ελεήμων” για την ενίσχυση του πολυσχιδούς φιλανθρωπικού του έργου.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης τέλεσε σε κλίμα κατάνυξης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Κυπριανός συνεπικουρούμενος από τον Αρχιμανδρίτη π. Θεοδόσιο Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής και τον Ιεροδιάκονο π. Γαβριήλ Αγιοκυπριανίτη.

Μετά την ακολουθία του Αγιασμού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για την συμπαράστασή τους στο κοινωνικό – φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας και του πρόσφερε μια εξαίσια εικόνα του Χριστού φιλοτεχνημένη από το Εργαστήριο Αγιογραφίας το οποίο λειτουργεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου.

Η αξιότιμη Πρόεδρος του «Αγίου Φιλαρέτου» κ. Αθηνά Χωριατοπούλου-Τούντα απηύθυνε θερμές ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Κυπριανό αλλά και προς όλους εκείνους που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της Έκθεσης.

Στη συνέχεια οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν και να επιλέξουν δώρα από μια ποικιλία εκκλησιαστικών και διακοσμητικών ειδών, εικόνων, οικιακών σκευών, ενδυμάτων κ.α, τα οποία διατίθενται σε πολύ χαμηλές τιμές. Η εορταστική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κέρασμα από τις φιλόξενες διακονήτριες του Συλλόγου.

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς με τη σύζυγό του Ντίνα Παπαδήμα, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Λιάκου και Γιώργος Αβράμης, ο αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Γιώργος Βλάχος και ο υπ. Δημ. Σύμβουλος Σταύρος Κατσίλας.

Η Έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή με ώρες καταστημάτων ως τις 6 Ιανουαρίου του 2023.

\

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου