Η αγάπη που έγινε δίκορκο αυγό…

Στις δημοτικές εκλογές του 2010, ο Μπούλης υποστήξε το Δημήτρη Μπουραΐμη. Στη φωτό διακρίνεται, μέσα στον κύκλο, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου των Άνω Λιοσίων
Ο Δήμαρχος ανταπέδωσε την υποστήριξη του Μπούλη με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε, παρόλο που ο Μπούλης ήταν παρών και στην προεκλογική συγκέντρωση της Χασιάς
Τα αυγά που έριξε το απόγευμα της Παρασκευής, 20 Δεκεμβρίου, ο Δημήτρης Οικονόμου (Μπούλης) εναντίον του Δημάρχου Φυλής, Δημήτρη Μπουραΐμη, μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μπορούσε, απλά, να αποτελεί μια ακόμα μαύρη σελίδα στην αυτοδιοικητική ιστορία της περιοχής.
Αν δεν αποκάλυπτε δύο πολύ σημαντικά πράγματα που χάθηκαν μέσα στο θόρυβο που προκάλεσε ο άγριος ξυλοδαρμός του παράτολμου «ακτιβιστή». 
Το πρώτο έχει σχέση με τις οικονομικές συναλλαγές του Δημάρχου, δηλαδή με τον τρόπο που χειρίζεται τα οικονομικά ζητήματα του Δήμου. Από τη στιγμή που παραδέχθηκε δημόσια ότι ζήτησε από τον Μπούλη να πληρώσει 10χιλ. ευρώ στο Δημοτικό Σύλλογο Άνω Λιοσίων, έχει υποχρέωση, ως δημόσιο πρόσωπο να μας εξηγήσει με ποιο τρόπο σκεπτόταν να ξεπληρώσει το χρέος. Από το Ταμείο του Δήμου η εξόφλησή του θα ήταν παράνομη, δεδομένου ότι όταν διατέθηκαν τα χρήματα δεν είχε ξεκινήσει καμιά διαδικασία εκταμίευσής τους. Από την άλλη, αν σκόπευε να πληρώσει εξ ιδίων το χρέος, έπρεπε να το έχει δηλώσει ως δάνειο στη φορολογική δήλωση του 2012. Το έχει πράξει; Πολύ αμφιβάλλουμε. 
Το δεύτερο πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η μεταχείριση που επιφυλάσσει στους φίλους του, μετά τις εκλογές. Πριν από τις εκλογές του 2010, δηλαδή το 2009, ο Δημήτρης Μπουραΐμης θεώρησε τον εαυτό του υποχρεωμένο να εκφράσει στο Μπούλη τις ευχές του για την ονομαστική του εορτή, παρόλο που την ίδια μέρα γιόρταζε κι ο ίδιος…KΛΙΚ ΕΔΩ
Στις δημοτικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν μετά από ένα χρόνο, ο Μπούλης ανταπέδωσε την αβρότητα του Δημάρχου, με την υποστήριξή του. Το αρχείο του ΦΥΛΑΡΧΟΥ αποδεικνύει ότι έδωσε το παρών στη συγκέντρωση της Χασιάς αλλά και στα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου της Πλατείας Ηρώων, στα Άνω Λιόσια. 
Όμως, μετά την απομάκρυνση εκ της κάλπης, όλα ξεχάστηκαν. Έτσι, με τη συμπλήρωση τριών χρόνων διοίκησης Μπουραΐμη, ο Μπούλης αναγκάστηκε να καταφύγει σε έναν, επιεικώς, αμφιλεγόμενο τρόπο για να διεκδικήσει το δίκιο του. Ο Δήμαρχος τον αντιμετώπισε με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε. 
Αφήνουμε στην κρίση του καθενός να εκτιμήσει όλα τα παραπάνω και να καταλήξει στα αναγκαία συμπεράσματα…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου