Ξεφάντωσαν οι Ηπειρώτες Ζεφυρίου στη γιορτή του Τσίπουρου

Οι αντιδήμαρχοι Θανάσης Σχίζας και Γιάννης Μαυροειδάκος με τους Γιώργο Κούρκουλο, Γιάννη Κρεμμύδα , Γιώργο Αντωνόπουλο, Ηλία Κοκκινη και Δημήτρη Τσίγκο
Η πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου Φωτεινή Γιαννοπούλου με τον ηθοποιό και μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρολιάκο
Ο αντιδήμαρχος Ζεφυρίου, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και ο πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου
 Ο Γιάννης Μαυροειδάκος κατά το σύντομο χαιρετισμό του. Δίπλα ο Νίκος Μαλάμος πρόεδρος του συλλόγου.
Ο Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Κωνσταντίνος  Κωνής στο σύντομο χαιρετισμό του. 
Ο Γιάννης Μαυροειδάκος με τον Δημήτρη Τσιουμπρή
Το χορευτικό έδωσε τον καλύτερό του εαυτό 
Ο πρώην Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραϊμης ανάμεσα στους Γιώργο Μανωλά και Γιώργο Αδαλή απέναντι ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεοδόσης Δρόλιας
Ο Νίκος Μαλάμος με τους εθελοντές που φρόντισαν το ψήσιμο των μεζέδων και την απόσταξη και ο πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου με τους εκπροσώπους της Πανηπειρωτικής  στο αποστακτήριο τσίπουρου που στήθηκε στην αυλή του συλλόγου 
Ο ηθοποιός και μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος με την παρέα του 
Από αριστερά οι Δημήτρης Τσίγκος, Κωνσταντίνος Κωνής,Ευριπίδης Παππάς,Κώστας Ζηκόπουλος και Νίκος Μαλάμος
Η Φωτεινή Γιαννοπούλου με τον Πάνο Σκουρολιάκο
Οι εκπρόσωποι της Πανηπειρωτικής και ο Νίκος Μαλάμος ανοίγουν όπως επιτάσσει το έθιμο, το χορό  
Ούτε η αναπληρώτρια Δήμαρχος Τζένη Μπάρα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη λεβεντιά του Ηπειρώτικου τσάμικου
Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Φυλής Γιώργος Αντωνόπουλος με τον τέως πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ζεφυρίου Παναγιώτη Παπαϊωάννου 
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Αβράμης και ο Γιώργος Μανωλάς 
 Ο Γιώργος Αβράμης με το Γιώργο Βάτση
Ο Πάνος Παπανικολάου με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Ηεπειρωτών Άνω Λιοσίων
Με γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες συνοδεύτηκε το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 η αναβίωση της απόσταξης του τσίπουρου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ζεφυρίου. Ένα έθιμο που κρατάει χρόνια και έχει δικαίως γίνει θεσμός, στα πολιτιστικά δρώμενα της Δημοτικής Ενότητας. 
Για ακόμα μια χρονιά οι Ηπειρώτες του Ζεφυρίου αλλά και γειτονικών περιοχών ξεφάντωσαν με την ψυχή τους, δημιουργώντας το αδιαχώρητο, στην αυλή των γραφείων του συλλόγου, σπάζοντας κάθε ρεκόρ συμμετοχής. 
Παρά το φθινοπωρινό κρύο η γνήσια ηπειρώτικη φιλοξενία του προέδρου του συλλόγου Νίκου Μαλάμου, το τσίπουρο, το κρασί και οι μεζέδες ζέσταναν την ατμόσφαιρα η οποία πήρε φωτιά από την Ηπειρώτικη μουσική κομπανία του Αλέξανδρου Αρκαδόπουλου με τον Κώστα Μήτση στο τραγούδι που καταχειροκροτήθηκαν, από τους παρευρισκόμενους.
Τις ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού μετέφερε στο Σύλλογο, τα μέλη και τους δεκάδες φίλους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος ο οποίος ζήτησε συστράτευση για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν την περιοχή. «Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε και έχουμε πολλά να κάνουμε. Η μεγάλη προσπάθεια έχει ήδη ξεκινήσει. Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, είναι, ότι ο στόχος είναι κοινός και ο αγώνας συνεχής. Είμαστε στο πλευρό σας και θέλουμε και εσάς δίπλα μας» τόνισε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο Γιάννης Μαυροειδάκος. 
Ακολούθησε ο Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Κώστας Κωνής, ο οποίος αφού μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δ.Σ. της ΠΣΕ και του Προέδρου, χαρακτήρισε τον Σύλλογο ως στυλοβάτη στήριξης της ηπειρώτικης παράδοσης, και φάρο αντίστασης στις επιθέσεις που δέχεται ο πολιτισμός μας την περίοδο της οικονομικής κρίσης.
Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μαυροειδάκος και Θανάσης Σχίζας, οι Αναπληρωτές Δήμαρχοι Γιώργος Αντωνόπουλος και Τζένη Μπάρα, ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμμύδας, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δημήτρης Τσίγκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων Ευριπίδης Παππάς, ο πρώην Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης, η πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου Φωτεινή Γιαννοπούλου, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ζεφυρίου Ηλίας Κοκκίνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θεοδόσης Δρόλιας, Δημήτρης Τσιουμπρής και Γιώργος Αβράμης, ο τοπικός σύμβουλος Ζεφυρίου Γιώργος Αδαλής, ο ηθοποιός και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολίακος, ο Αντιπρόεδρος της Πανειπηρωτικής Ομοσπονδίας Κωνσταντίνος Κωνής, ο έφορος δημοσίων σχέσεων της Πανειπηρωτικής Κώστας Ζηκόπουλος, ο αναπληρωτής ταμίας της Πανειπηρωτικής Χριστόφορος Ζαζούλης, τα Διοικητικά Συμβούλια Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων και Ασπροπύργου και ο πρόεδρος της ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου κ. Δάλλας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου