Αγωνιστική διάθεση στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση 
Ζεστό Χριστουγεννιάτικο χρώμα κυριάρχησε σήμερα το πρωί στα ΚΑΠΗ Ζεφυρίου, όπου πραγματοποιήθηκε η γιορτή των ηλικιωμένων ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 
Η χορωδία του ΚΑΠΗ ερμήνευσε καταχειροκροτούμενη τα καθιερωμένα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, αλλά και κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος. Η εκδήλωση έκλεισε με τα κάλαντα που έγραψε και έψαλε η χορωδία του ΚΑΠΗ προς τη Διοίκηση του Δήμου και περιείχαν τα αιτήματα των ηλικιωμένων. 
«Οι συμβολισμοί των Χριστουγέννων μας υποχρεώνουν να γίνουμε όλοι πιο σεμνοί, και να αγαπήσουμε περισσότερο το διπλανό μας για να τιμήσουμε τη γέννηση του Χριστού» σημείωσε στο χαιρετισμό της η πρόεδρος των ηλικιωμένων κ. Καίτη Λάππα. 
Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές ευχήθηκε η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Τζένη Μπάρα η οποία υπογράμμισε ότι το αυτοκίνητο της Κοινωνικής Υπηρεσίας είναι στη διάθεση των ηλικιωμένων για τις μετακινήσεις τους στα νοσοκομεία και το τηλέφωνο της συνέχεια ανοιχτό για όποιο αίτημα έχουν από την Κοινωνική Υπηρεσία.
Στον τομέα της Υγείας εστίασε το χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος ο οποίος τόνισε τα εξής «Έχουμε καταλάβει όλοι πολύ καλά ότι μας φέρατε εδώ μόνο για να σας υπηρετούμε και αυτό κάνουμε. Γνωρίζουμε τις ανάγκες και τα προβλήματα . Τρεις μήνες συνέχεια σπάμε πόρτες, φωνάζουμε , απειλούμε και έχει ξεκινήσει κάτι καλό. Εγώ θα ευχηθώ μόνο ένα πράγμα, υγεία σε όλους. Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και για αυτό ο στόχος που έβαλα πριν από τρεις μήνες βλέπετε ότι αποδίδει καρπούς και πλέον έχουμε γιατρούς στο Ζεφύρι» είπε ο Γιάννης Μαυροειδάκος και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά .

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου