Τα Χριστούγεννα της αθωότητας στον Παιδικό Σταθμό της Χασιάς

Η παιδική αθωότητα ήταν το στοιχείο που κυριάρχησε στην εξαίσια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Παιδικού Σταθμού της Δημοτικής Ενότητας Φυλής που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου. 
Η φάτνη με τη γέννηση του Ιησού, τα χαρούμενα αγγελάκια, οι μάγοι με τα δώρα, οι άτακτοι καλικάντζαρου των Χριστουγέννων, τα φωτεινά αστέρια κι ένα σωρό, χαρούμενα, ενίοτε δε και ντροπαλά προσωπάκια έλαμψαν επί σκηνής χαρίζοντας γέλιο και συναισθήματα τρυφερότητας, σε γονείς, συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν εκεί για να καμαρώσουν του μικρούς πρωταγωνιστές της ζωή μας και να τους ενθαρρύνουν με το πιο ζεστό τους χειροκρότημα. 
Στο τέλος της γιορτής και μετά τα κάλαντα που τραγούδησαν όλα τα μικρά μαζί, βρέθηκε κοντά τους ο αγαπημένος τους Άγιος. Ο Αϊ Βασίλης που μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά. 
Φιλόξενος οικοδεσπότης της εκδήλωσης υπήρξε ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Βαγγέλης Σταματάκος ο οποίος φρόντισε ώστε να μη λείψει τίποτα από κανέναν. Ο ίδιος ευχήθηκε σε γονείς και παιδιά να έχουν καλές γιορτές κι ευχαρίστησε θερμά τους εργαζόμενους και του παιδαγωγούς του Παιδικού Σταθμού για την άοκνη προσπάθειά τους και το πολύτιμο έργο τους. 
Στην πρόσκληση του Βαγγέλη Σταματάκου ανταποκρίθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης, η αναπληρώτρια Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Τζένη Μπάρα, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής, οι Πρόεδροι των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και Γιώργος Κούρκουλος αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου, ο επικεφαλής της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ και Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Αβράμης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κρητικός, ο Τοπικός Σύμβουλος Άνω Λιοσίων Δημήτρης Κοψαχείλης, ο Αντιπρόεδρος τους Παιδικού Σταθμού - Τοπικός Σύμβουλος Χασιάς Στέλιος Νίκας και πολύς κόσμος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου