Πρόεδρος για 4η συνεχή φορά στη Ζωφριά η Ευαγγελία Κωβαίου

Η Ευαγγελία Κωβαίου στην κάλπη 
Πρόεδρος στον Εξωραϊστικό – Πολιτιστικό Σύλλογος της Ζωφριάς για 4η συνεχή φορά αναδείχθηκε η δραστήρια συντοπίτισσά μας Ευαγγελία Κωβαίου μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν στο σύλλογο της πόλης των Άνω Λιοσίων, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου.
Εν συνεχεία και πιο συγκεκριμένα κατά την πρώτη συνεδρίαση των εκλεγμένων μελών ορίστηκε το τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο κατόπιν ομόφωνης απόφασης που έχει ως εξής:
Τα εκλεγμένα μέλη του νέου Δ.Σ της Ζωφριάς 
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι εκλογές για τον Σύλλογο της Ζωφριάς που σύμφωνα με το καταστατικό του, διεξάγονται κάθε δύο χρόνια, αποτελούν στην κυριολεξία γιορτή, αφού το βράδυ της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου και μετά την καταμέτρηση των ψήφων, στη φιλόξενη στέγη του Συλλόγου στήθηκε ένα ακόμη αυθόρμητο τσιμπούσι με τη συμμετοχή, όλων των υποψηφίων εκλεγμένων και μη και πολλών μελών. 
Το βέβαιο εν κατακλείδι είναι, ότι η συνταγή της επιτυχίας για την Ευαγγελία Κωβαίου και τους επί σειρά ετών συνεργάτες της είναι συγκεκριμένη. Αγάπη για τη συνοικία τους, οργανωμένη δουλειά, στοχευμένες παρεμβάσεις προς τη Δημοτική Αρχή και κάθε αρμόδιο φορέα και έργο. Ευχόμαστε σε όλους τους, καλή συνέχεια.
Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από το τσιμπούσι που στήθηκε το βράδυ των εκλογών 
Αναμνηστική φωτό με όλους τους υποψήφιους 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου