Γερή πλάτη στο αναρριχητικό Φεστιβάλ από το Δήμο Φυλής

Ο Δήμαρχος Φυλής έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την επιτυχία του Αναρριχητικού Φεστιβάλ και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα εξακολουθήσει να το στηρίζει
Θεαματικές προσπάθειες στα βράχια της Φυλής
Το 2ο Αναρριχητικό Φεστιβάλ ήταν μια αθλητική γιορτή μέσα στο όμορφο τοπίο της Φυλής
Στο διήμερο 16 και 17 Απριλίου 2016 χτύπησε στη Φυλή η καρδιά των σπορ του βουνού 
Η Πρόεδρος του διοργανωτή ΕΠΟΣ Φυλής Πόπη Δηλαβεράκη με μέλη του Συλλόγου
Ο Αντιδήμαρχος Φυλής Σπύρος Μπρέμπος με τα μέλη της Γραμματείας του Φεστιβάλ
Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Φυλής Σπύρος Μπρέμπος με την Πρόεδρο του ΕΠΟΣ Φυλής Πόπη Δηλαβεράκη
Τεράστια προσπάθεια για να στηρίξει το αναρριχητικό Φεστιβάλ που διοργανώθηκε από τον Ορειβατικό της Φυλής (ΕΠΟΣ ΦΥΛΗΣ), το διήμερο 16 και 17 Απριλίου 2016,  κατέβαλε ο Δήμος Φυλής.
Στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας βρέθηκε όλος ο μηχανισμός του Δήμου με επικεφαλής τους Αντιδημάρχους Σπύρο Μπρέμπο και Μιχάλη Οικονομάκη, τον Πρόεδρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργο Μαυροειδή, τους Προέδρους των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτη Καμαρινόπουλο και Γιώργο Κούρκουλο και το Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Κρητικό.
Ειδικότερα ο Δήμος διαμόρφωσε τους δρόμους πρόσβασης προς τα αναρριχητικά πεδία και τους χώρους στάθμευσης, πρόσφερε υλικά για τη δημιουργία αναρριχητικών υποδομών, διέθεσε γεννήτρια και μικροφωνική εγκατάσταση αλλά και τρόφιμα για τους εθελοντές οι οποίοι δούλεψαν για τη διοργάνωση.
«Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να αναδείξουμε τη Φυλή σε αναρριχητικό κέντρο», τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος επισκέφθηκε το Φεστιβάλ το απόγευμα της Κυριακής 17 Απριλίου 2016.
«Το αναρριχητικό πάρκο της Φυλής αποτελεί το μεγαλύτερο φυσικό αναρριχητικό πάρκο της Αττικής και φιλοδοξία του Δήμου μας είναι, σε συνεργασία με το ΕΠΟΣ Φυλής, να καθιερώσουμε το Ετήσιο Φεστιβάλ Αναρρίχησης σαν ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του χώρου στην Ελλάδα. Η Δημοτική Αρχή θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αυτή, την οποία, όπως απέδειξε η μεγάλη συμμετοχή, «αγκάλιασαν» τόσο οι έμπειροι αναρριχητές όσο και οι συμπολίτες μας», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Φυλής, Σπύρος Μπρέμπος.
Τις ευχαριστίες της στο Δήμο εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΕΠΟΣ Πόπη Δηλαβεράκη και πρόσθεσε ότι μέσα από αυτή τη συνεργασία θα επιτευχθεί ο κοινός στόχος που είναι να αναδειχθεί η Φυλή ως αναρριχητικός προορισμός.
«Το αναρριχητικό φεστιβάλ είναι μία γιορτή με έμφαση στην αναρρίχηση βράχου ως μια προσιτή αθλητική δραστηριότητα στο ευρύ κοινό και ένα συναρπαστικό τεχνικό σπορ για όλους. Παράλληλα, στο διήμερο πραγματοποιήθηκαν διάφορες δραστηριότητες στη φύση, αποδεικνύοντας ότι η Φυλή είναι ένας σημαντικός εναλλακτικός προορισμός της Αττικής που απέχει μόλις 16 χλμ. από την Πλατεία Ομονοίας!», τόνισε στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του ΕΠΟΣ Φυλής, Καλλιόπη Δηλαβεράκη.