Τίμησαν την ευεργέτιδα Ελένη Γουναλάκη οι ηλικιωμένοι του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου


Τα μέλη της επιτροπής του ΚΑΠΗ πρόσφεραν όλα μαζί την αναμνηστική πλακέτα στην Ελένη Γουναλάκη
Ο υπεύθυνος του ΚΑΠΗ Βασίλης Κατηφόρης πρόσφερε στην Ελένη Γουναλάκη μια ανθοδέσμη
Η εκπρόσωπος των ηλικιωμένων Καίτη Λάππα με την Ελένη Γουναλάκη και την επίσης βραβευθείσα Μαρία Τσουκανά
Η πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου Φωτεινή Γιαννοπούλου συνεργάστηκε με την Ελένη Γουναλάκη για την ανέγερση του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου
Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος εξήρε την προσφορά της Ελένης Γουναλάκη
Τα μέλη του ΚΑΠΗ έδωσαν δυναμικό "παρών" στην εκδήλωση για τις βραβεύσεις της Ελένης Γουναλάκη και της Μαρίας Τσουκανά
Την ευεργέτιδα του Ζεφυρίου Ελένη Γουναλάκη τίμησαν για την προσφορά της, το πρωί της Πέμπτης 26 Μαΐου 2016, οι ηλικιωμένοι του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου.
Η Ελένη Γουναλάκη πρόσφερε όλη της την περιουσία για την ανέγερση του υπερσύγχρονου κτιρίου του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου, επί δημαρχείας Φωτεινής Γιαννοπούλου. Με τη συνεργασία της δωρήτριας με τη Δήμαρχο το κτίριο ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ και παραδόθηκε στους ηλικιωμένους πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2010.
Μιλώντας για την Ελένη Γουναλάκη η εκπρόσωπος των ηλικιωμένων Καίτη Λάππα στάθηκε, ιδιαίτερα, στην κοινωνική προσφορά της ίδιας και του συζύγου της αείμνηστου Κώστα Γουναλάκη. Ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος εξήρε την προσφορά της, ενώ η Φωτεινή Γιαννοπούλου επεσήμανε ότι άνθρωποι σαν την Ελένη Γουναλάκη σπανίζουν. Τέλος ο υπεύθυνος του ΚΑΠΗ Βασίλης Κατηφόρης συγκίνησε προσφέροντας μια ανθοδέσμη κι επισημαίνοντας ότι η Ελένη Γουναλάκη έχει κερδίσει δικαιωματικά την εκτίμηση και την αγάπη όλων.
Τέλος για την προσφορά της στο ΚΑΠΗ οι ηλικιωμένοι τίμησαν και την Μαρία Τσουκανά, ένα μέλος που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να ανοίξει στις γυναίκες το ΚΑΠΗ και να πάψει να είναι ανδροκρατούμενο.