Οι Πόντιοι Φυλής τίμησαν Παππού, Καμπόλη και Μαυροειδή για τη στήριξη του Συλλόγου από το Δήμο



 
Τη σημαντική προσφορά του Δήμου Φυλής στο Σύλλογο Ποντίων Φυλής «Η Τραπεζούντα», αναγνώρισε ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, προσφέροντας ειδικές τιμητικές πλακέτες στον Δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού, στον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Δημήτρη Καμπόλη και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού και  Αθλητισμού «Η Πάρνηθα», Γιώργο Μαυροειδή.
Στην αγαστή συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τον Σύλλογο αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Φυλής, παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα. Ο Χρήστος Παππούς, στο σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Γιάννη Ευθυμιάδη, για την προσφορά του στο Δήμο και την ενδυνάμωση του Ποντιακού στοιχείου. Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους Έλληνες του Πόντου.
Για την αμέριστη υποστήριξη του Ποντιακού Συλλόγου από τη Διοίκηση του Δήμου και τη συνδρομή του σε ό,τι χρειαστεί, διαβεβαίωσε τον Γιάννη Ευθυμιάδη και ο Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Καμπόλης, και τον συνεχάρη για το έργο του Συλλόγου. «Ο Σύλλογος σας είναι μέσα στις καρδιές όλων μας, γιατί γνωρίζουμε πόσα έχουν προσφέρει οι Έλληνες του Πόντου στην πατρίδα μας και πόσο έχουν υποφέρει», υπογράμμισε ο Δημήτρης Καμπόλης παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα.
Τον Γιάννη Ευθυμιάδη και το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου για το έργο του, συνεχάρη επίσης, ο Πρόεδρος της «Πάρνηθας», Γιώργος Μαυροειδής.
«Η χρηματοδότηση των δράσεων του Συλλόγου μας είναι πολλές φορές πάνω από τις δυνάμεις μας, όμως δεν καταθέτουμε τα όπλα και ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή που είναι πάντα κοντά μας και μας βοηθάει σε κάθε δραστηριότητα», τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Ευθυμιάδης.
Ο σύλλογος τίμησε επίσης για την προσφορά τους και τρία κορυφαία μέλη του. Τους πρώην Προέδρους Χρήστο Σαββουλίδη, Γιώργο Γρηγοριάδη και Αλέξανδρο Παλαχαρίδη.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του διήμερου των πολιτιστικών εκδηλώσεων που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Φυλής μέσω της «Πάρνηθας» και ο Σύλλογος Ποντίων, στο πλαίσιο του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Γεωργίου.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη βραδιά