Γενέθλια ενός χρόνου με εκπλήξεις στην καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού – Βρεφικού Σταθμού της Ζωφριάς






Πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους επεφύλαξε η καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού – Βρεφικού Σταθμού Ολοκληρωμένης Φροντίδας Ζωφριάς, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιουνίου.
Στην γιορτή των δύο Σταθμών (Βρεφικού και Παιδικού) που έκαναν την ίδια μέρα τη γιορτή τους στον άρτια διακοσμημένο προαύλιο χώρο, κυριάρχησε η χαρά και το παιχνίδι των παιδιών, ενώ τονίστηκε με ιδιαίτερα θετικά λόγια  ο 1ος χρόνος εύρυθμης λειτουργίας του νέου Σταθμού, με την ουσιαστική συμβολή της Δημοτικής Αρχής.
Το γεγονός μάλιστα γιορτάστηκε και με τούρτα γενεθλίων. Κορυφαία και ιδιαίτερα συγκινητική υπήρξε η στιγμή, που ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, τίμησε τη Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών κα Γιάννα Σταθοπούλου για την πολυετή προσφορά και αγάπη της στα παιδιά και το προσωπικό των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής.
Όσο για τα παιδιά, μετά τα ευφάνταστα και υπέροχα καλοκαιρινά θεατρικά δρώμενα που παρουσίασαν με την ολόπλευρη στήριξη των παιδαγωγών τους, τα περίμεναν, ιδιαιτέρως ευχάριστες εκπλήξεις:  Διασκέδασαν δεόντως με ταχυδακτυλουργούς  και κλόουν ενώ πολλά από αυτά  αφέθηκαν στην τέχνη του face painting, που…μετέτρεψε τα ήδη φωτεινά τους πρόσωπα, σε ακόμη πιο χαρούμενα.
Και του χρόνου!  
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 
























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου