Απάντηση της Αντιδημάχου Τζένης Μπάρα σε προσβλητικό Δημοσίευμα

Έχουμε από καιρό παρατηρήσει ότι η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τον ανθρώπινο πόνο για αντιπολιτευτικούς λόγους. Διαβάζουμε, δυστυχώς, εμετικά δημοσιεύματα που επιρρίπτουν ευθύνες στο Δήμο για τις διακοπές της ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά συνδημοτών μας από τη ΔΕΗ, ενώ ο καθένας γνωρίζει ότι είναι εντελώς αναρμόδιος.

Όμως δεν φανταζόμασταν ότι η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ θα επιχειρούσε να εκμεταλλευτεί μια μικρή καθυστέρηση στην πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων για να πλήξει την Αντιδήμαρχο κα Τζένη Μπάρα η οποία δίνει καθημερινό αγώνα για τη στήριξη των συνδημοτών μας. Καθυστέρηση που σε καμιά περίπτωση δεν οφείλεται σε αυτήν, αλλά σε καθαρά διαδικαστικούς λόγους.

Το προσβλητικό αυτό δημοσίευμα ξεπερνάει τα όρια του αίσχους, όχι μόνο λόγω του ύφους του, αλλά και λόγω της αναίτιας κι ακατανόητης ανάμειξης του ιερού για τον κάθε γονιό γάμο του παιδιού του κι εν προκειμένω της θυγατέρας της κας Τζένης Μπάρα.

Η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, αντί να κατηγορεί, όφειλε να επαινέσει τη σημερινή διοίκηση του Δήμου που ανέλαβε την κατάθεση, έλεγχο και πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων, ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι συνδημότες μας μεταβαίνοντας στην Ελευσίνα.

Κατανοούμε τη νοσταλγία της για αλήστου μνήμης πρόσωπα και καταστάσεις.

 Όμως για δημοσιεύματα, όπως το προκείμενο, δεν τίθεται θέμα δεοντολογίας, αλλά συκοφαντικής δυσφήμισης. Κι όσο νωρίτερα το κατανοήσει τόσο το καλύτερο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου