“Χρόνια πολλά... Αποκαλυπτικά!”... στο Δήμο Φυλής

... στο Κανάλι Ε και στην εκπομπή “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ” ο Δήμαρχος και τα παιδιά του χοροθεάτρου “ΑΜΥΝΑ”
 Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και η ηθοποιός Βίνα Ασίκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο Ε και στη γνωστή Δημοσιογράφο Μένια Κούκου 
 ... ομαδική σύναξη για τις ανάγκες της τηλεοπτικής κάμερας και...
 κάτω η Βίνα Ασίκη ανάμεσα στα παιδιά της κατά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου 

Στο Δήμο Φυλής βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου τηλεοπτικό συνεργείο από το Κανάλι Ε και την εκπομπή “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ” για χάρη του Χοροθεάτρου “ΑΜΥΝΑ” του Δήμου Φυλής.
Άνθρωποι του καλλιτεχνικού στερεώματος ο Χορογράφος Ορέστης Δημητρίου και η ηθοποιός Βίνα Ασίκη, τραβούν συχνά τα φώτα της δημοσιότητας. Οι ίδιοι όμως πολύ σπάνια μιλούν για την μακρόχρονη καριέρα τους πριν βρεθούν στο Δήμο Φυλής και σίγουρα για κείνους τα πάντα ξεκινούν και καταλήγουν στην “ΑΜΥΝΑ”.
Αυτό που επιμένουν να προβάλλεται στις εμφανίσεις σε εκπομπές ή όπου βρεθούν , είναι τα παιδιά και η δουλειά που γίνεται στο Χοροθέατρο του Δήμου Φυλής.
Μια απίθανη δουλειά, η οποία έγινε ορατή δια γυμνού οφθαλμού και κατά τη φωταγώγηση του Δέντρου το βράδυ του Σαββάτου, με τα παιδιά της Βίνας και του Ορέστη να δίνουν επί σκηνής ένα φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο Show, δικαιώνοντας τους δασκάλους, τη Διοίκηση του Δήμου, το κοινό, αλλά πάνω απ' όλα τους εαυτούς τους.

Το “Ε” λοιπόν βρέθηκε εκεί, και τράβηξε πλάνα από την εκδήλωση και μετά τη λήξη της ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, έχοντας στο πλευρό του παιδιά από την ΑΜΥΝΑ, αλλά και τη Βίνα Ασίκη, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ" και στη γνωστή Δημοσιογράφο Μένια Κούκου για την ιστορία του Χοροθεάτρου και την πλούσια καλλιτεχνική δραστηριότητα του Δήμου Φυλής.
Το θέμα αναμένεται να προβληθεί παραμονές Χριστουγέννων στα "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ" και φυσικά όταν το μάθουμε θα... σας αποκαλύψουμε τη μέρα και την ώρα.  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου