Μερακλίδικη μουσική βραδιά με το βλέμμα στραμμένο στην 5ημερη…

…για την Β’ τάξη του ΓΕΛ Ζεφυρίου 








Μια όμορφη βραδιά γεμάτη από νιάτα και μουσικές έζησαν όλοι όσοι το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου. 
Εκεί οι μαθητές της Β’ Λυκείου Ζεφυρίου με την πολύτιμη στήριξη των γονιών τους που φρόντισαν για τα εκλεκτούς σπιτικούς μεζέδες, έστησαν μια εξαιρετική μουσική βραδιά με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα και… μάλιστα για καλό σκοπό, καθώς τα έσοδα της εκδήλωσης προστέθηκαν στον κουμπαρά για την πενταήμερη εκδρομή τους. 
Κοντά στους μαθητές βρέθηκαν και διασκέδασαν μαζί τους καθηγητές και γονείς καθώς και μέλη της Δημοτικής Αρχής που συμμετείχαν στο γλέντι των παιδιών ψυχή τε και σώματι. 
Το «παρών» έδωσε ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος ο οποίος έβαλε και κείνος το χεράκι του στην ψησταριά με τα νόστιμα σουβλάκια ενώ στην παρέα προστέθηκαν αργότερα ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου και την Ένωσης Γονέων Ηλίας Κοκκίνης. 
Σημαντική υπήρξε επίσης, η παρουσία των μελών του Συλλόγου Γονέων, που έβαλαν πλάτη για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης. 
Όσο για την βραδιά, αληθινά στολίδια της, υπήρξαν τα παιδιά που συμμετείχαν στο μουσικό πρόγραμμα με τα συγκροτήματά τους και τις όμορφες μουσικές τους, που ξεσήκωσαν άπαντες για χορό! Και σ’ άλλα, με υγεία.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την μουσική βραδιά του ΓΕΛ Ζεφυρίου 














0 comments:

Δημοσίευση σχολίου