Απολογισμός, βραβεύσεις και συγκίνηση στην Βασιλόπιτα του ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ







Απολογισμό έργου, βράβευση αθλητών, συγκίνηση και πολλές ευχές για καλή χρονιά περιείχε η κοπή της πίτας του “Κολυμβητικού συλλόγου Άνω Λιοσίων ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ” που έγινε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, παρουσία του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, Εσόδων και Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Καμπόλη, του Προέδρου του ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ Γιώργου Μαυροειδή και του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκου Χατζητρακόσια. 
Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Παπαριστείδης έκανε στην ομιλία του αναλυτικό απολογισμό πεπραγμένων, από τον Ιανουάριο του 2016 που ανέλαβε η νέα διοίκηση μέχρι σήμερα, υπογραμμίζοντας τις δυσκολίες με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπο το νέο Δ.Σ. αλλά και την ενεργή στήριξη που παρείχε ο Δήμος και ιδιαίτερα ο Δημήτρης Καμπόλης στον Άλμπατρο. 
«Τον Ιανουάριο του 2016 ο Γιώργος Μαυροειδής δεσμεύτηκε ότι θα έχουμε τη στήριξη και τη συμπαράσταση του Δήμου και το έκανε πράξη . Η επόμενη επαφή μας ήταν με τον Δημήτρη Καμπόλη που μας δέχθηκε στο γραφείο του και υποσχέθηκε να μας βοηθήσει. Η βοήθεια του ήρθε σχεδόν αμέσως. Μας έφερε σε επαφή με τον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο ο οποίος έκανε μια αρκετά γενναία δωρεά στο σύλλογό μας και με αυτό τον τρόπο καταφέραμε και προμηθευτήκαμε χειμερινές και καλοκαιρινές εμφανίσεις για το αγωνιστικό αλλά και το προαγωνιστικό μας τμήμα» υπογράμμισε ο κ. Παπαριστείδης. 
Από την πλευρά της Διοίκησης ο Δημήτρης Καμπόλης κληθείς από το προεδρείο να απευθύνει χαιρετισμό, επαναβεβαίωσε τη στήριξη του Δήμου αλλά και του ιδίου προσωπικά στο έργο του συλλόγου. «Είμαστε δίπλα σε όλους τους συλλόγους του Δήμου μας και η Διοίκηση του Χρήστου Παππού το έχει αποδείξει εμπράκτως. Εκτός από τις παρεμβάσεις που ανέφερε ο πρόεδρός σας, φέτος επιχορηγήσαμε όλους τους συλλόγους και φυσικά και το δικό σας» σημείωσε ο κ. Καμπόλης.
Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Εσόδων τόνισε «Είμαστε δίπλα σας και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου είναι καθημερινές παρεμβάσεις, ενέργειες και δράσεις της Διοίκησης Παππού για τη επίλυση των προβλημάτων. Θέλω να θυμίσω πως όταν αναλάβαμε τη Διοίκηση του Δήμου το Σεπτέμβριο του 2014 το κολυμβητήριο δεν λειτουργούσε. Σήμερα έχουμε εγγεγραμμένα 1200 μέλη και συνεχίζουμε , με επικεφαλής των προσπαθειών σε αυτόν τον τομέα τον Γιώργο Μαυροειδή που είναι άξιος συγχαρητηρίων για το έργο του» . 
Αμέσως μετά ο κ. Καμπόλης κλήθηκε να βραβεύσει την αθλήτρια Αγγελική Μαυραντζά που βρίσκεται στην Αμερική για σπουδές στο Washington State University με πλήρη υποτροφία. 
Συγχαρητήρια σε γονείς και αθλητές για τις προσπάθειές και τις επιδόσεις τους στο δύσκολο και μοναχικό άθλημα της κολύμβησης έδωσε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ στο σύντομο χαιρετισμό του. Ο Γιώργος Μαυροειδής αφιέρωσε το κομμάτι του στον πρόεδρο του συλλόγου Άλμπατρος Γιώργο Παπαριστείδη και βράβευσε τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου. 
«Η παιδεία, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι τρία σε ένα. Η δέσμευση, το όραμα αλλά και η εντολή του Δημάρχου μας του Χρήστου του Παππού είναι να ενισχυθούν αυτοί οι τρεις τομείς ώστε να αποτελέσουν τους πρεσβευτές του Δήμου μας στην υπόλοιπη χώρα αλλά και έξω από αυτή» είπε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Ο Νίκος Χατζητρακόσιας έδωσε θερμά συγχαρητήρια σε αθλητές, γονείς και σύλλογο για τις επιτυχίες τους, αφιέρωσε το κομμάτι του στα παιδιά που δίνουν φέτος των αγώνα για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και βράβευσε από κοινού με τη διατροφολόγο του συλλόγου Ευθυμία Δέδε τους αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας . 
Η συγκίνηση, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων όπου διεξήχθη η εκδήλωση, κορυφώθηκε όταν ο πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε στην μεταγραφή της αθλήτριας Χριστίνας Λάζαρη που έγινε το Σεπτέμβριο στο αγωνιστικό τμήμα. «Είμαστε χαρούμενοι γιατί η Χριστίνα ξεκίνησε την πορεία της στο Δημοτικό κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων , υπήρξε αθλήτρια του ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ και έφυγε την περίοδο που ήταν κλειστό το κολυμβητήριο -όπως και άλλοι αθλητές μας-για να μπορούν να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους. Είμαστε χαρούμενοι που επέλεξε πάλι εμάς και είναι από φέτος κοντά μας» είπε ο κ. Παπαριστείδης που κάλεσε στο βήμα την αθλήτρια και την καλωσόρισε και επίσημα, προσφέροντας της εκ μέρους του συλλόγου μια ανθοδέσμη. Η βραδιά έκλεισε με ένα θερμότατο χειροκρότημα των παριστάμενων προς τους αθλητές του συλλόγου που βραβεύτηκαν.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση 


















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου