Τα κάνει όλα τσάμπα και …συμφέρει Μαυροειδάκος

ΒΡΗΚΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΦΥΡΙ

Ο Μαυροειδάκος πήρε τους κάδους τσάμπα κι επειδή το προσωπικό είχε σχολάσει τους ξεφόρτωσε μόνος του
Το χαρακτηριστικό του Αντιδημάρχου Γιάννη Μαυροειδάκου είναι ότι βρίσκει τον τρόπο να λύνει τα προβλήματα του Ζεφυρίου και τις περισσότερες φορές με πολύ απλό τρόπο. Δηλαδή χωρίς διαδικασίες και έξοδα για το Δήμο.
Παραδείγματα υπάρχουν πολλά: Εξόπλισε τις υπηρεσίες της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου, με ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Έλυσε το πρόβλημα της διοργάνωσης εκδηλώσεων αποκτώντας καρέκλες και τραπέζια για τη Δημοτική Ενότητα. Προχώρησε στην απόφραξη του ρέματος Εσχατιάς, ανασύροντας, με τη βοήθεια της Αντινομαρχίας, πάνω από 25 αυτοκίνητα. Διαμόρφωσε το δάπεδο στο χώρο της στέγης Ηπειρωτών Ζεφυρίου με δωρεάν μπετό από τον εργολάβο του προαστιακού σταθμού. Κλάδεψε δωρεάν, μέσω του εργολάβου της ΔΕΗ, όλα τα επικίνδυνα δέντρα της Δημοτικής Ενότητας και κυρίως τους ευκαλύπτους, απαλλάσσοντας το προσωπικό του Δήμου από εκατοντάδες εργατοώρες υψηλού κινδύνου.   
Όταν κάποιος φτιάχνει κάθε μέρα πράγματα χωρίς κόστος για το Δήμο, του είναι εύκολο να αποκτήσει κάδους απορριμμάτων. Απευθύνθηκε στην Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης, υποβάλλοντας αίτημα παραχώρησης 60 κάδων, το οποίο του εγκρίθηκε αμέσως.
Έτσι, πριν από περίπου δεκαπέντε μέρες, οι κάδοι παραδόθηκαν κι επειδή το προσωπικό είχε σχολάσει, ο Μαυροειδάκος δεν δίστασε. Τους ξεφόρτωσε μόνος του και τους τοποθέτησε σε ασφαλές μέρος μέχρι την επομένη. Ήδη, τώρα που γράφονται αυτές οι αράδες, οι κάδοι βρίσκονται στα προκαθορισμένα σημεία.
Θα μπορούσε να αναφέρει κανείς πολλά από τα κατορθώματα με τα οποία ο Μαυροειδάκος αντιμετωπίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας στο Ζεφύρι. Αλλά θα περιοριστούμε μόνο στα παραπάνω.
Δείτε τα έγγραφα με το αίτημα του Μαυροειδάκου για τους κάδους καθώς και την απάντηση της Ελληνικής Εταιρίας Ανακύκλωσης:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου