Ευχαριστίες και φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση του «Α.Ο. ΆΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ»


Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αθλητών και φίλων του Αθλητικού Συλλόγου “ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ” Άνω Λιοσίων πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας το μεσημέρι της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου. 

Στο κατάμεστο από κόσμο κέντρο διασκέδασης ο “ΚΑΚΙΑΣ” την εκδήλωση άνοιξε καλωσορίζοντας τον κόσμο κι έχοντας στο πλευρό της όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου η Γραμματέας του Συλλόγου Αλεξάνδρα Πουρλίτη, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: 

“Αξιότιμοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης , εκπρόσωποι συλλόγων , φίλοι προσκεκλημένοι , μέλη του Συλλόγου , κυρίες και κύριοι , αγαπητά παιδιά. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου Λεωντίδες , σας καλωσορίζω σε μια ιδιαιτέρως σημαντική για μας συνάντηση. Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά , Ευτυχισμένο , Δημιουργικό και όσο το δυνατόν λιγότερο προβληματικό 2017. Το Δ.Σ. του συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή κ. Αποστόλου Νίκο , ο οποίος γαλούχησε στον αθλητισμό αμέτρητούς αθλητές , για την προσπάθεια που καταβάλλουν αλλά και το πάθος και το ήθος που επιδεικνύουν στους αγωνιστικούς χώρους . Θα θέλαμε να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον κ. Αθανασόπουλο Λάμπη , ταμία του συλλόγου μας , που απουσιάζει από την εκδήλωσή μας για λόγους υγείας . Εύχομαστε , η δοκιμασία που περνάει να είναι η τελευταία και το μέλλον να του χαρίσει Υγεία και Ευτυχία.

Θα ήταν παράληψή μας να μην ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Δήμου μας γιατί όποτε έχουμε χτυπήσει την πόρτα τους ήταν εκεί για εμάς αλλά και τους χορηγούς και τα καταστήματα της περιοχής μας , που με γενναιοδωρία και αγάπη προς την ανδρική πάλη προσέφεραν την βοήθεια τους για τον χορό μας. Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, υγεία ευτυχία και Καλή Διασκέδαση.

Μετά τους χαιρετισμούς των επίσημων προσκεκλημένων και του Προέδρου των ΛΕΩΝΤΙΔΩΝ κ. Γιώργου Χειλετζάρη, ο οποίος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Ταμία του Συλλόγου Λάμπη Αθανασόπουλο στον οποία και αφιέρωσε το κομμάτι του με την ευχή να βρεθεί γρήγορα και πάλι κοντά τους, ακολούθησε η στιγμή της τιμητικής βράβευσης του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου για την μεγάλη του στήριξη στους αθλητές και τον κόσμο των ΛΕΩΝΤΙΔΩΝ. 

“Θα ήταν παράληψη μας , να μην αναφερθούμε στην ευγενική χορηγία του επιχειρηματία κ. Μαρτίνου Αθανασίου , για την κάλυψη των αναγκών μας σε αθλητικό υλικό ,η οποία έγινε ύστερα από την συναινετική παρέμβαση του Αντιδημάρχου κ. Καμπόλη. Η συνεισφορά του , αποτελεί μέγιστη προσφορά για την διατήρηση του Συλλόγου και την υλοποίηση του κοινού μας οράματος στην συνέχιση της ανάπτυξης της περιοχής μας. Η προσφορά του αυτή φανερώνει την αγάπη και το συνεχές ενδιαφέρον του για τον αθλητισμό και αποτελεί ξεχωριστή τιμή για την ομάδα μας και η κίνησή του αποδεικνύει ότι η αλληλεγγύη δεν έχει χαθεί από την σημερινή κοινωνία . Ελπίζουμε να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία” επεσήμανε η Αλεξάνδρα Πουρλίτη, ενώ ο Πρόεδρος Γιώργος Χειλετζάρης, παρέδωσε την Τιμητική πλακέτα στον Αντιδήμαρχο Διοίκησης Δημήτρη Καμπόλη. 

Εν συνεχεία η εκδήλωση κορυφώθηκε με τις βραβεύσεις των Αθλητών που χάρισαν στο Σόλλογο σπουδαίες νίκες. 

Οι Αθλητές που βραβεύτηκαν είναι οι εξής: 

ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο Ολυμπιονίκης της ομάδας μας , Παπαδάτος Αλέξανδρος , υπήρξε : Πρωταθλητής Ανδρών το 2015 Πρωταθλητής Εφήβων το 2013 2ος Ολυμπιονίκης Κωφών το 2013 3ος στον Κόσμο το 2012 3ος στην Ευρώπη το 2015 και το 2016 
ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Η μεγάλη ελπίδα της ομάδας μας , ο Μιχάλης Ιωσηφίδης , υπήρξε : Πρωταθλητής Παίδων το 2015 2ος στους Βαλκανικούς Αγώνες στην Τουρκία το 2015 9ος στην Ευρώπη και στον Κόσμο το 2016 1ος στο Διεθνές Τουρνουά Εφήβων στην Τουρκία το 2016 Πρωταθλητής Εφήβων το 2016 
ΧΕΙΛΕΤΖΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ , υπήρξε : Πρωταθλητής Παμπαίδων το 2012 και 2013 Πρωταθλητής Παίδων το 2014 και 2015 12ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στην Βουλγαρία το 2014 24ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων στην Σλοβακία το 2014 24ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων στο Σεράγεβο το 2015 3ος στο Διεθνές Τουρνουά Εφήβων στην Τουρκία το 2016 Επίσης , αρίστευσε στις Πανελλαδικές του 2016 
ΚΑΦΑΝΤΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο Καφανταρίδης Βασίλης και ο Παπαδόπουλος Γιάννης ήταν δύο αθλητές μας που ξεχώρισαν για το ήθος τους με πολλές διακρίσεις στους αγώνες του συλλόγου , σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο. Είναι δυο παιδιά δικά μας , που στέκονται δίπλα μας , στηρίζουν και βοηθούν την ομάδα μας οποιαδήποτε στιγμή τους το έχουμε ζητήσει. 

Από κει και ύστερα ξεκίνησε το εορταστικό κομμάτι της εκδήλωσης με καλό φαγητό γλυκόπιοτο κρασί και τον Θάνα Ευταξία με την ορχήστρα του που ανέβασαν το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη!

Ακολουθεί το ευχαριστήριο μήνυμα του Δ.Σ των ΛΕΩΝΤΙΔΩΝ στον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση 

Το Δ.Σ. του ΄΄Α.Ο. ΆΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ" νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους μας έκαναν την τιμή και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας , που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα ΄΄0 ΚΑΚΙΑΣ΄΄ .

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, η οποία οφείλεται κυρίως στην παρουσία των τόσο πολλών συμπολιτών και υποστηρικτών του Συλλόγου μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Καμπόλη Δημήτριο , την αναπληρώτρια Δημάρχου κ. Μπάρα Ευγενία , τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Α΄/θμιας Εκπαίδευσης κ. Κρεμύδα Ιωάννη , τον τέως Δήμαρχο και επικεφαλή της παράταξης ΄΄Δύναμη Συμμετοχής ΄΄ κ. Μπουραϊμη Δημήτριο , τον επικεφαλή της παράταξης '' Ευ-Πολις ΄΄ κ. Αβράμη Γεώργιο , τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δρόλια Θεοδόση , τον τέως Δήμαρχο κ. Χριστοφυλάκη Ευάγγελο καθώς και τον Πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Μακεδόνων - Θρακών κ. Πουρλίτη Νικόλαο και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών κ. Ρούσσα Χρήστο που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση του συλλόγου μας. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα ενεργά μέλη του συλλόγου μας , που μας βοηθούν ηθικά και οικονομικά στην επίτευξη των στόχων μας .

Τους χορηγούς αλλά και τα καταστήματα της περιοχής μας , που με γενναιοδωρία και αγάπη προς την ανδρική πάλη προσέφεραν την βοήθεια τους για τον χορό μας .

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παρευρεθέντες για την αθρόα συμμετοχή σας .

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 


















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου