Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Στην Παλαιστίνη με Κατρούγκαλο Παππούς-Σάββας

Ο Αναπλ. Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τον επικεφαλής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Σάββα Σάββα κατά τη διάρκεια της αποστολής στην Παλαιστίνη
Σε επιχειρηματική αποστολή στην Παλαιστίνη στις 30-31 Μαΐου 2017, με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο συμμετείχαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο επικεφαλής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Σάββας Σάββας.

Η αποστολή, στην οποία συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Εξωτερικών και ανώτατοι διπλωματικοί υπάλληλοι, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών της Παλαιστίνης, κ. Riyad Al-Malιki, την Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, κα Abeer Odeh και την Υπουργό Τουρισμού, κα Roula Maaya. Ο κ. Κατρούγκαλος κατέθεσε στεφάνι στο μαυσωλείο του Yasser Arafat.
Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε εγκάρδια ατμόσφαιρα και οι δύο πλευρές εξέφρασαν τη βούλησή τους για σύσφιξη των διμερών οικονομικών σχέσεων, προσέλκυση επενδύσεων και ανάπτυξη του τουρισμού.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, παρουσία του Παλαιστινίου Υπουργού Εξωτερικών και της Υπουργού Εθνικής Οικονομίας, απηύθυνε χαιρετισμό σε επιχειρηματικό συνέδριο, το οποίο διεξήχθη στο Υπουργείο Εξωτερικών της Παλαιστίνης στη Ραμάλα, με τη συμμετοχή Ελλήνων και Παλαιστινίων επιχειρηματιών.
Τέλος η ελληνική αποστολή έγινε δεκτή δεκτός και από την Α.Θ.Μ, τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο Γ’.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου