Τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού τίμησε ο Α.Ο. «Λεοντίδες» για την προσφορά στον Σύλλογο





Ουσιαστική και πολύτιμη χαρακτήρισαν τη στήριξη και προσφορά του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και της Δημοτικής Αρχής προς τον Αθλητικό Όμιλο Άνω Λιοσίων «Λεωντίδες», η Διοίκηση και ο προπονητής του Συλλόγου, καθώς και ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, και Ολυμπιονίκης Κωνσταντίνος Θάνος, κατά την τελετή αγιασμού που πραγματοποίησε ο Σύλλογος για τη νέα αθλητική χρονιά, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

«Ο Δήμος Φυλής, ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα στα παιδιά μας», διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος Φυλής, τονίζοντας ότι ο Δήμος είναι σε μια ανοδική πορεία, απόρροια της οποίας θα είναι οι επιχορηγήσεις και η προσφορά αθλητικού υλικού να είναι μεγαλύτερες. «Σίγουρα του χρόνου θα είμαστε ακόμη καλύτερα», εκτίμησε ο Δήμαρχος υπογραμμίζοντας: «Παλεύουμε να κάνουμε ότι καλύτερο». Τέλος, συνεχάρη το Σύλλογο, τον προπονητή Νίκο Αποστόλου και τους αθλητές για την πορεία τους.

«Δήμαρχε, η οικογένεια της Πάλης σε ευχαριστεί για όλη τη στήριξη, και στην προηγούμενη θητεία και τώρα, και ‘μεις σαν οικογένεια, στους ανθρώπους που βοηθάνε ανταποδίδουμε τη βοήθεια», ανέφερε ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛΟΠ), Κωνσταντίνος Θάνος, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, «ό,τι κι αν χρειαστήκαμε, όσες φορές τον χρειαστήκαμε, είναι εδώ και ανταποκρίνεται άμεσα». Ευχαρίστησε επίσης τον Δήμαρχο για το άρτιο γυμναστήριο που παρέχει στον Σύλλογο. «Έχετε ένα εξαιρετικό γυμναστήριο εδώ, στη Δροσούπολη, που έχουν λίγοι Σύλλογοι στην Ελλάδα. Ευχαριστώ το Δήμαρχο γι’ αυτό», είπε απευθυνόμενος στη Διοίκηση του Συλλόγου, την οποία τόσο την ίδια όσο και τον προπονητή συνεχάρη για την πορεία του Συλλόγου. «Όταν ένας Σύλλογος έχει καλή διοίκηση, ενεργή, που ασχολείται, πολύ καλό προπονητή κι όλους εσάς, μόνο επιτυχίες θα φέρνει», κατέληξε ο κ. Θάνος, ευχαριστώντας τον ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Παπαδάτο, τον Μιχάλη Ιωσηφίδη και όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους.

Για την προσφορά του στον Σύλλογο τιμητική πλακέτα απένειμε στον Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο Πρόεδρος των «Λεωντίδων», Ευστάθιος Ιωσηφίδης. Τιμητικές πλακέτες έλαβαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης από την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ελευθερία Μάστορα, ο Πρόεδρος της «Πάρνηθας» Γιώργος Μαυροειδής από τον Ταμία του Συλλόγου, Χαράλαμπο Αθανασόπουλο και ο Πρόεδρος της Α΄/ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Εκπαίδευσης Γιάννης Κρεμύδας από τον Ταμία του Συλλόγου Θεόδωρο Βασιλειάδη. Στους σύντομους χαιρετισμούς τους οι τιμηθέντες Δημοτικοί Άρχοντες συνεχάρησαν τον Σύλλογο και τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και δήλωσαν αρωγοί στις προσπάθειές τους.
Για τη «σημαντική και ουσιαστική στήριξή» τους και την άριστη συνεργασία, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Άρχοντες ο Πρόεδρος των «Λεωντίδων» Ευστάθιος Ιωσηφίδης, ο προπονητής Νίκος Αποστόλου και η Γ.Γ. του Συλλόγου Αλεξάνδρα Πουρλίτη, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί. Αναφέρθηκαν ιδιαιτέρως δε στο θέμα της μετακίνησης των αθλητών, το οποίο έχει αναλάβει η «Πάρνηθα», «ώστε να μην επιβαρύνεται ο οικογενειακός προϋπολογισμός των οικογενειών των αθλητών». 
Τέλος, τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στον προπονητή των «Λεωντίδων» Νίκο Αποστόλου από το μέλος Ελένη Πουρουζίδου, στον Ολυμπιονίκη και τέως Πρόεδρο του ΕΛΟΠ Κωσταντίνο Θάνο από την Γραμματέα Αλεξάνδρα Πουρλίτη και στους αθλητές Αλέξανδρο Παπαδάτο και Μιχάλη Ιωσηφίδη από τον Έφορο του Συλλόγου Παναγιώτη Μαυράκη και τον Πρόεδρο Ευστάθιο Ιωσηφίδη, αντίστοιχα.

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι με τον σύντομο χαιρετισμό του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και του Κωνσταντίνου Θάνου



Ιδού και το καλωσόρισμα της Γραμματέως του Α.Ο «Λεωντίδες» κ. Αλεξάνδρας Πουρλίτη 



«Σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε που είσαστε σήμερα εδώ μαζί μας . Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο σύλλογο , τον προπονητή για την ποιοτική δουλειά του , όπως επίσης και όλους τους αρωγούς των προσπαθειών του συλλόγου για την ανάδειξη και την εξέλιξη του αθλήματος μας . 
Ευχαριστούμε τους τοπικούς άρχοντες , τον Δήμαρχο , τον Αντιδήμαρχο , τους Προέδρους για την σημαντική και ουσιαστική βοήθειά τους . Εγώ προσωπικά , σας ευχαριστώ για την άρτια συνεργασία που έχουμε και που είμαι σίγουρη πως θα συνεχιστεί .
Δεν πρέπει να παραλείψουμε να συγχαρούμε τους επιτυχόντες αθλητές του συλλόγου Ιωσηφίδη Μιχάλη , Μπατιστάτο Γεώργιο , Ζάβαλη Ανδρέα και Μαργαρίτη Στέλιο για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ . 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον τέως Πρόεδρο , κ. Χειλετζάρη Γεώργιο , διότι ήταν ένας από τους πρωτεργάτες αυτού του συλλόγου.
Κοντά μας βρίσκονται και μας τιμούν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φυλής κ. Παππούς Χρήστος , ο Αντιδήμαρχος κ. Καμπόλης Δημήτριος , ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου 
Πολιτισμού & Αθλητισμού ΄΄ ΠΑΡΝΗΘΑ ΄΄ κ. Μαυροειδής Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Α΄/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κρεμμύδας Ιωάννης , ο Δημ. Σύμβουλος της παράταξης ΄΄ ΕΥΠΟΛΙΣ ΄΄ κ. Αβράμης Γεώργιος και ο Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου κ. Κρυστάλλης Ιωσήφ . 
Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια παρατήρηση προς όλους εκείνους που κάνουν κακόβουλα σχόλια και μιλούν για αδράνεια του Δ.Σ. . Τα δύο χρόνια της θητείας μας καταφέραμε να έχουν όλα τα παιδιά αθλητικές εμφανίσεις καλοκαιρινές και χειμερινές . Σίτιση μετά τους εκτός έδρας αγώνες . Δωρεάν μετακινήσεις των αθλητών με πούλμαν του Δήμου ώστε να μην επιβαρύνεται ο οικογενειακός προϋπολογισμός . Εμείς αυτά έχουμε να πούμε σε όλους αυτούς! 
Σας ενημερώνουμε πως από την Τρίτη 26/09/2017 έως και την 10η Οκτωβρίου 2017 δεχόμεθα τις αιτήσεις υποψηφιότητας για τις επικείμενες εκλογές . Ευχή όλων , υγιής και γεμάτη επιτυχίες αγωνιστική περίοδος ! 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τελετή του Αγιασμού και τις βραβεύσεις











Οι αθλητές που βραβεύτηκαν:



ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ( προπονητής )- Πουρουζίδου Ελένη ( Μέλος )

Ο Νίκος Αποστόλου, μετά την ολοκλήρωση της αθλητικής του καριέρας το 1988, ξεκίνησε το 1990 την προπονητική του σταδιοδρομία ως προπονητής του νεοσύστατου τμήματος πάλης των Άνω Λιοσίων, στο οποίο παραμένει έως σήμερα. Το έργο του πλέον στο χώρο της πάλης είναι καθολικά αναγνωρισμένο, καθώς επί τον ημερών του η ομάδα των Άνω Λιοσίων γιγαντώθηκε, κατακτώντας πάρα πολλές φορές τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των ηλικιών και δημιουργώντας πολλούς αθλητές υψηλού επιπέδου. Η προσφορά του όμως όλα αυτά τα χρόνια δεν περιορίζεται μόνο σε αθλητικό επίπεδο αλλά κυρίως εντοπίζεται στο κοινωνικό του έργο, καθώς δίδαξε ήθος και αρχές σε όλους τους αθλητές του, βοηθώντας πολλούς να ξεφύγουν από τους κινδύνους της εφηβείας και να γίνουν σωστοί και μορφωμένοι άνθρωποι. 

Παράλληλα με τον αθλητισμό, υπηρέτησε από το 1982 έως το 2010 στο Πυροσβεστικό Σώμα, ως εξέχων μέλος της Ε.Μ.Α.Κ., συμμετέχοντας σε όλες τις μεγάλες διασωστικές επιχειρήσεις της μονάδας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, σώζοντας τις ζωές πολλών ανθρώπων. Για το έργο του και την προσφορά του στον Αθλητισμό και στην κοινωνία γενικότερα, έχει τιμηθεί από την Ακαδημία Αθηνών, από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από τον πρέσβη της Σοβιετικής Ένωσης, από τον πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου και από δεκάδες άλλους φορείς και Συλλόγους. 

ΘΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ( ολυμπιονίκης και τέως πρόεδρος της Ελληνίκης Ομοσπονδίας Πάλης )- Πουρλίτη Αλεξάνδρα( Γραμματέας )

Ξεκίνησε την Πάλη το 1987 στη Καρδίτσα και από το 1996 έως και το 2004 υπήρξε αήττητος στα Παννελήνια Πρωταθλήματα της κατηγορίας του .Ήταν :
3ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων το 1993
3ος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 1997
3ος σε Μεσογειακούς Αγώνες το 1997
2ος σε Μεσογειακούς Αγώνες το 2001 και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2000 στο Σίδνεϊ .
Διατέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης επί σειρά ετών . 
Τον ευχαριστώ εγώ προσωπικά γιατί όποτε τον χρειάστηκα είχε πάντα ανοιχτό το τηλέφωνό του και πάνω απ΄όλα είχε ανοιχτά τα αυτιά του για να μ ΄ακούσει .


ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ( αθλητής )- Μαυράκης Παναγιώτης ( Έφορος )

Ο Ολυμπιονίκης της ομάδας μας , Παπαδάτος Αλέξανδρος , υπήρξε :
3ος στον Κόσμο το 2012
Πρωταθλητής Εφήβων το 2013
2ος Ολυμπιονίκης Κωφών το 2013
Πρωταθλητής Ανδρών το 2015
3ος στην Ευρώπη το 2015 και το 2016
1ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών το 2017 στην Σαμψούντα στην ελληνορωμαϊκή 
2ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών το 2017 στην Σαμψούντα στο στιλ της ελευθέρας


ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ( αθλητής )- Ιωσηφίδης Ευστάθιος ( Πρόεδρος )

Η μεγάλη ελπίδα της ομάδας μας , ο Μιχάλης Ιωσηφίδης , υπήρξε :
Πρωταθλητής Παίδων το 2015
2ος στους Βαλκανικούς Αγώνες στην Τουρκία το 2015
Πρωταθλητής Εφήβων το 2016 
8ος στην Ευρώπη και στον Κόσμο το 2016
1ος στο Διεθνές Τουρνουά Εφήβων στην Τουρκία το 2016
Πρωταθλητής Εφήβων το 2017
5ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στην Φιλανδία,

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου