Ίδρυση δημοτικής παράταξης στη διάρκεια διάλεξης του Συλλόγου Αρκάδων ανακοίνωσε ο Γιώργος Πραχαλιάς


Αν, όντως, τίποτε δεν είναι τυχαίο, η βράβευση του Νίκου Παπαδήμα δε συνέπεσε τυχαία με τα γεννητούρια της νέας παράταξης


Ο Γιώργος Πραχαλιάς φέρεται ως ο επικεφαλής του νέου σχήματος


Θερμή χειραψία του Γιώργου Πραχαλιά με την κόρη του πρώην Δημάρχου Έλενα Παπαδήμα που οι φήμες τη φέρουν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο της υπό ίδρυση παράταξης

Με μια αναπάντεχη διακήρυξη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Συλλόγου Αρκάδων, «για την επιρροή του Αλέξανδρου Παπαναστασίου στο έργο του Νίκου Παπαδήμα», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 3 Μαρτίου 2018, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Πραχαλιάς επιβεβαίωσε τη φημολογία που τον έφερε ως επικεφαλής μιας υπό ίδρυση δημοτικής παράταξης.  
Εκπλήσσοντας τους παρευρεθέντες, ο Γιώργος Πραχαλιάς μετά την ομιλία του και τη βράβευση του πρώην Δημάρχου Νίκου Παπαδήμα, έκλεισε την εκδήλωση κάνοντας λόγο «για μια νέα παράταξη η οποία θα δώσει δυναμικό παρών στις εκλογές του 2019 και η οποία θα έχει συγκροτημένη θεσμική οργάνωση και με συνεκτικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα, έτοιμη να απαντήσει με επιτυχία στο κοινωνικό ζήτημα της επόμενης εικοσαετίας, δημιουργώντας τις κατάλληλες και μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες. Μια παράταξη που θα προτάξει την κοινωνική και πολιτική αρετή τις αρχές, τις αξίες, τα ιδανικά και τα οράματα για να κάνει την πόλη μας μια σύγχρονη πόλη».
Ωστόσο δεν επιβεβαίωσε τις φήμες ότι θα είναι ο επικεφαλής της νέας παράταξης κι ότι θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος η κόρη του πρώην Δημάρχου και δικηγόρος Αθηνών Έλενα Παπαδήμα.
Χρησιμοποιώντας, ως πρώην στρατιωτικός, την τακτική του αιφνιδιασμού, ο Γιώργος Πραχαλιάς  έφερε σε δύσκολη θέση πολλούς από τους προσκεκλημένους, με προφανή σκοπό να μιλήσει για τη νέα παράταξη σε ένα ευάριθμο ακροατήριο.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις την ιδρυτική διακήρυξη της νέας παράταξης επέσπευσαν κυοφορούμενες εξελίξεις στο αυτοδιοικητικό σκηνικό της πόλης, τις οποίες θέλησε να προλάβει, με σκοπό να προσελκύσει υποψηφίους. 
Δείτε την ιδρυτική διακήρυξη της νέας παράταξης:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου