Την Παρασκευή 20 Μαΐου η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων του Δήμου Φυλής

Η Αναπλ. Δήμαρχος
Τζένη Μπάρα

Την Παρασκευή 20-5-16 θα πραγματοποιηθεί η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του Δήμου Φυλής, ανακοίνωσε η Διέυθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας. 
Μετά από ενέργειες της Αναπληρώτριας Δημάρχου στον τομέα της Πρόνοιας Τζένης Μπάρα, η Κοινωνική Υπηρεσία κατάφερε, να μεταφέρει στο Δήμο Φυλής την αρμοδιότητα, δημιουργώντας το Τμήμα Προνοιακών επιδομάτων, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών. Σημειωτέον ότι οι δικαιούχοι εξυπηρετούντο επί χρόνια, από το Δήμο Ελευσίνας, όπου ήταν υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν. 
«Ο Δήμος έκανε πράξη τη δέσμευση του Δημάρχου Χρήστου Παππού και γι’ αυτό είμαι υποχρεωμένη να αποδώσω τα εύσημα στους εργαζομένους της Υπηρεσίας που δούλεψαν σκληρά για να πετύχουν το στόχο. Είμαι βέβαιη ότι μέχρι την επόμενη πληρωμή θα έχουμε τακτοποιήσει και τις εκκρεμότητες που πάντα παρουσιάζονται σε κάθε νέο εγχείρημα», τόνισε η Αναπλ. Δήμαρχος Τζένη Μπάρα. 
Εξάλλου, με ανακοίνωσή της η Υπηρεσία αναφέρεται στο ιστορικό της υπόθεσης, τονίζοντας ότι έχει κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να δρομολογήσει την εξυπηρέτηση των δημοτών. 

Προσθέτει όμως ότι όσοι διαπιστώσουν την ύπαρξη προβλήματος να απευθύνονται αμέσως στην Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας, στην Πλατεία Ηρώων (Δημαρχείου) δίπλα στο SUPER MARKET ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ώστε μέχρι την ημερομηνία της επόμενης καταβολής να έχουν διευθετηθεί οι εκκρεμότητες. 
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής: