Ξεγνοιασιά και παιχνίδι στο γρασίδι στην καλοκαιρινή γιορτή του 1ου Παιδικού στη Λίμνη


 




Όμορφες στιγμές γεμάτες ξεγνοιασιά και παιχνίδι  έζησαν τα μικρά του 1ου Παιδικού Σταθμού Άνω Λιοσίων, το απόγευμα της Παρασκευή 17 Ιουνίου.
Αποχαιρετώντας την παιδαγωγική χρονιά που φτάνει στο τέλος της, εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά, καλωσόρισαν το καλοκαίρι στον όμορφο προαύλιο χώρο του Παιδικού της Λίμνης με χορούς, τραγούδια και όμορφα θεατρικά σκετς.
Θερμές ευχές σε γονείς και παιδιά έδωσε ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος ο οποίος απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Διευθύντρια, τις παιδαγωγούς και όλο το προσωπικό για την άψογη συνεργασία.
Ο Πρόεδρος έδωσε επίσης τη δέσμευση η Δημοτική Αρχή θα εξακολουθήσει να εργάζεται με όλες της τις δυνάμεις για την διαρκή βελτίωση των Παιδικών Σταθμών που αποτελούν την πρώτη εκπαιδευτική στέγη για το μέλλον του τόπου, που είναι τα παιδιά.
Στην όμορφη γιορτή βρέθηκαν επίσης κι έδωσαν τις ευχές τους σε γονείς και παιδιά, ο αναπληρωτής δήμαρχος και αντιπρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαρίνος Σαρλάς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Κρητικός και Γιώργος Σονίδης.

Στο τέλος της εκδήλωσης μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν υπέροχα γλυκίσματα. 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 












0 comments:

Δημοσίευση σχολίου