Αποστόμωσε Μπουραΐμη για ΣΥΝ.ΠΑ ο Καμπόλης

Λεπτομερή απολογισμό πεπραγμένων για τη θητεία του  στο Σύνδεσμο Προστασία της Πάρνηθας (ΣΥΝ.ΠΑ), πραγματοποίησε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής της Τετάρτης 1 Ιουνίου ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης.
Με αφορμή υπαινιγμούς για τη διαχείριση του ΣΥΝΠΠΑ που διατύπωσε ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης, με δηλώσεις του  στη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, ο Καμπόλης επεσήμανε ότι παράλαβε το Σύνδεσμο με ταμείο 40 χιλ. ευρώ και σήμερα διαθέτει στη EUROBANK 1,1 εκατ. ευρώ.
Πρόσθεσε ακόμα ότι στη διάρκεια της θητείας του ιδίου και του Βασίλη Λαζάρου αναβαθμίστηκε πλήρως ο μηχανολογικός εξοπλισμός του ΣΥΝ.ΠΑ, τονίζοντας ότι σήμερα ο ΣΥΝ.ΠΑ διαθέτει στόλο οχημάτων και μηχανημάτων για να επιτελέσει το σκοπό του.
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ταμειακή τρύπα των 10 εκατ. ευρώ που αναφέρεται στην έκθεση του ορκωτού για τη θητεία Μπουραΐμη στο Δήμο Φυλής και αναρωτήθηκε που πήγε αυτό το ποσόν.
Καταλήγοντας επεσήμανε ότι οι οικονομικοί απολογισμοί έχουν εγκριθεί ομόφωνα μέχρι σήμερα και συμβούλευσε τον πρώην Δήμαρχο να είναι προσεκτικός όταν αναφέρεται στο όνομά του.
Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον απολογισμό Καμπόλη: