Μοναδικές εμπειρίες στο Ράντσο της Κορινθίας για τα μικρά του Παιδικού της Χασιάς






Μια υπέροχη  εμπειρία έζησαν  τα μικρά και οι γονείς του Παιδικού Σταθμού της Δημοτικής Ενότητας Φυλής που αποχαιρέτησαν την άνοιξη και καλωσόρισαν το καλοκαίρι με εκδρομή στο «RANCH» στο Σοφικό Κορινθίας που πραγματοποίησαν την Τρίτη 31 Μαΐου.
Γονείς και παιδιά με πρωτοβουλία του προέδρου του Παιδικού Σταθμού Ευάγγελου Σταματάκου και συνοδεία του ίδιου, των παιδαγωγών και των γονιών τους, έζησαν μοναδικές στιγμές σ’ ένα υπέροχο τοπίο, με κτίρια και αναπαραστάσεις από την… Άγρια Δύση!
Μόνο που τα παιδιά σε ένα τέτοιο ονειρικό περιβάλλον κάθε άλλο παρά αγρίεψαν. Τουναντίον, ηρέμησαν από τις μαγικές εικόνες, τη νέα εμπειρία και το ανέμελο δημιουργικό παιγνίδι στην ύπαιθρο.
 Επιστρέφοντας μάλιστα, τα περισσότερα τα πήρε ο ύπνος και πιθανόν στα όνειρά τους να υπήρξαν πρωταγωνιστές, τα μικρά πόνι του Ράντσου τα οποία είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά… 
Αναμφίβολα ήταν μια ξεχωριστή εκδρομή που όλοι θα τη θυμούνται για καιρό. Τουλάχιστον μέχρι την επόμενη.

Άοκνος ο Πρόεδρος Βαγγέλης Σταματάκος αναμφίβολα κάτι καινούργιο θα σκαρφιστεί για τη δημιουργική τους ψυχαγωγία. Και σ’ άλλα με υγεία λοιπόν. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδρομή