Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ταβερνιάρης από τα Άνω Λιόσια πυροβόλησε συνεργείο της ΔΕΗ για να μην του κόψει το ρεύμα

Πηγή: iefimerida.gr

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου στα Άνω Λιόσια, όταν ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας χειροδίκησε και πυροβόλησε κατά του συνεργείου της ΔΕΔΔΗΕ που επισκέφθηκε την επιχείρησή του για να κόψει το ρεύμα, μετά από επανειλημμένες παραβάσεις στις οποίες είχε υποπέσει.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, ο εν λόγω καταναλωτής, αφού επιτέθηκε και χειροδίκησε κατά ενός εκ των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ, δεν δίστασε να πυροβολήσει κατά του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της εταιρείας, τη στιγμή μάλιστα που εντός του οχήματος βρίσκονταν δύο ακόμη μέλη του συνεργείου.
Από την επίθεση δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας μετά το περιστατικό διέφυγε και αναζητείται.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τις αστυνομικές αρχές, μετά την παρέλευση της αυτόφωρης διαδικασίας και εφόσον ο δράστης δεν συλληφθεί εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, η δικογραφία θα διαβιβασθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών για τα περαιτέρω.
Σημειώνεται ότι το συνεργείο της εταιρείας, συνοδεία επίλεκτης αστυνομικής δύναμης, μετέβη εκ νέου στην εν λόγω επιχείρηση και προέβη στην κατάργηση του καλωδίου παροχής του πελάτη από στύλο, εν μέσω έντονων φραστικών επιθέσεων από αγνώστους παρισταμένους.
«Η προστασία και η ασφάλεια των εργαζομένων αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για τη διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, η οποία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή νέων κρουσμάτων βίας εις βάρος των συνεργείων της εταιρείας», σημειώνει ο ΔΕΔΔΗΕ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου