Εγκάρδιο κλίμα και δεσμεύσεις Παππού στους Βορειοηπειρώτες Φυλής


Στον ετήσιο χορό του συλλόγου Βορειοηπειρωτών του Δήμου Φυλής παρέστη το Σάββατο το βράδυ (3/9/16)  Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του προέδρου Μιχάλη Βασιλείου. Τον Δήμαρχο υποδέχθηκαν θερμά τα μέλη του συλλόγου και ο κόσμος κι ο Χρήστος Παππούς ανταπέδωσε με εγκαρδιότητα τη θερμή υποδοχή χαιρετώντας και συνομιλώντας προσωπικά με όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.
Ο Δήμαρχος Φυλής ξεκίνησε το χαιρετισμό του ικανοποιώντας το αίτημα που είχε βάλει νωρίτερα από του βήματος ο πρόεδρος του συλλόγου. «Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, τους αντιδημάρχους και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού για τη βοήθεια τους στην διοργάνωση της εκδήλωσης  αλλά θέλαμε από τον Δήμαρχο  να μας στηρίξει, ώστε  να αγοράσουμε στολές για το χορευτικό γιατί για κάθε εκδήλωση αναγκαζόμαστε να τις δανειζόμαστε» είπε ο κ. Βασιλείου καλώντας το Χρήστο Παππού στο βήμα.
 «Είμαστε δίπλα σας  για να γίνουν πραγματικότητα όσα προσδοκά ο Σύλλογος κι όσα προσδοκούμε και εμείς στο πεδίο του πολιτισμού από το σύλλογο.  Με τη βοήθεια του Πολιτιστικού Οργανισμού και του Δήμου θα υλοποιήσουμε το αίτημα που έβαλε ο Πρόεδρος σας» ήταν η άμεση απάντηση του Δημάρχου Φυλής.
Ο Χρήστος Παππούς στη συνέχεια υπογράμμισε την καλή συνεργασία των συλλόγων με το Δήμο και το Νομικό Πρόσωπο. «Είναι θετικό αυτό που συμβαίνει απόψε σε αυτή τη γωνιά της Αττικής. Βλέπω νέα παιδιά να συμμετέχουν σε μια  εκδήλωση που προάγει τον πολιτισμό μας και χαίρομαι. Άλλοι Δήμοι δεν κάνουν τίποτα, αλλά  εμείς εδώ, το παλεύουμε με τους συλλόγους κι έχουμε όλο το μήνα εκδηλώσεις» επεσήμανε  ο Δήμαρχος, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στο σύλλογο για την άρτια  διοργάνωση και ευχήθηκε καλή διασκέδαση και καλό φθινόπωρο στον κόσμο με τον οποίο έδωσε ραντεβού στην επόμενη μεγάλη εκδήλωση τα Ζεφύρεια 2016.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 













0 comments:

Δημοσίευση σχολίου