Χιονουπόλεις τα Άνω Λιόσια το Ζεφύρι και η Χασιά τα Χριστούγεννα...

Πλούσιο το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Φυλής 


Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού, στην Πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, ανοίγει το φετινό πλούσιο πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων  του Δήμου Φυλής.

Η Πλατεία Ηρώων από τις 10 Δεκεμβρίου θα «μεταμορφωθεί» σε χιονισμένο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, όπου μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό και οι «κάτοικοί» του, ο Άγιος Βασίλης, Χιονάνθρωποι, Χιονονιφάδες ξυλοπόδαροι και Πιγκουΐνοι, θα αρχίσουν να υποδέχονται τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες από τις 6:30 το απόγευμα του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου. Στις 7:30 το απόγευμα του Σαββάτου, θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με πρωταγωνιστές τα παιδιά του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η Πάρνηθα».

Ποικίλες εκδηλώσεις με θέμα «Χριστούγεννα στην Χιονούπολη», θα πραγματοποιηθούν από τις 13 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Φυλής (Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Χασιά), καθώς και στις Συνοικίες των Άνω Λιοσίων, Λίμνη, Τσουκλίδι & Γεννηματά, Δροσούπολη, Ζωφριά και Πανόραμα, σε συνεργασία με τους τοπικούς Συλλόγους.

Δείτε στον παρακάτω βίντεο – πρόσκληση στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου 2016 του Δήμου Φυλής, καθώςκαι το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου