Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μέγας σκόρερ ο Κρεμύδας

Σπορ και θέαμα ο Κρεμύδας σκοράρει με άψογο λέιαπ
Ο Γιάννης Κρεμύδας και η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή έχουν κάνει πολλά έργα στα σχολεία. Ανάμεσά τους και πολλά μεγάλα, όπως στεγανοποιήσεις και μονώσεις ταρατσών, εξυγιάνσεις προαυλίων, τοποθετήσεις αιθουσών, ελαιοχρωματισμούς, κάθε είδους επισκευές, συντηρήσεις, προμήθειες αθλητικού και εκπαιδευτικού υλικού, κλπ.
Όμως το έργο που προκάλεσε αίσθηση στο facebook ήταν η τοποθέτηση μπασκετών στο 10ο Δημοτικό Σχολείο. Μεγαλύτερη κι από την ολοκλήρωσή του, αφού η σημερινή διοίκηση το βρήκε ημιτελές και κατόρθωσε, σε χρόνο ρεκόρ, να το ολοκληρώσει, να το αδειοδοτήσει και να το λειτουργήσει ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Κι αυτό γιατί ο Κρεμύδας είχε την έμπνευση να διαφημίσει το έργο με ευρηματικότητα. Πήρε τη μπάλα κι εγκαινίασε τις μπασκέτες με ένα άψογο λέιαπ και μάλιστα ενώ οι άσπονδοι φίλοι του προσπαθούσαν να τον πτοήσουν φωνάζοντας «είσαι άμπαλος». 
Παρά τις αποδοκιμασίες ο Κρεμύδας ολοκλήρωσε την προσπάθεια με επιτυχία κι απέδειξε ότι είναι μέγας σκόρερ και στα επικοινωνιακά… 
Δείτε στο βίντεο τον Κρεμύδα να σκοράρει, τις νέες μπασκέτες του σχολείου και τα σχόλια που απέσπασε στο facebook.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου