Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Πρακτική άσκηση των αποφοίτων του ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων στις υπηρεσίες του Δήμου Φυλής


Συνεπής στη δέσμευσή του ότι θα εξαντλήσει τις δυνατότητες του Δήμου για να στηρίξει τους νέους, ώστε να ενταχθούν, με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, στην αγορά εργασίας, παραμένει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Στο πλαίσιο της δέσμευσης του Δημάρχου, ο Δήμος βοηθάει τους νέους που αποφοιτούν να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στις υπηρεσίες του.
Ήδη πολλοί νέοι επιστήμονες που αποφοίτησαν από τα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ έχουν κάνει την άσκησή τους, ενώ από την περασμένη εβδομάδα ο Δήμος άνοιξε τις πόρτες του και στους αποφοίτους του ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων, με στόχο να στηρίξει τη συγκεκριμένη δομή της τεχνικής εκπαίδευσης.
Ήδη απόφοιτοι του ΕΠΑΛ στις ειδικότητες των βοηθών βρεφονηπιοκόμων και των ηλεκτρολόγων προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων και στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων του Δήμου.
Τους νέους και νέες υποδέχθηκαν στις αντίστοιχες υπηρεσίες ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και ο Αναπλ. Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς.
Κατά το διάστημα που θα υπηρετήσουν στις υπηρεσίες του Δήμου οι απόφοιτοι θα αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία, σχετική με το αντικείμενό τους, κάτι που θα συμβάλει στην ταχύτερη ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου