Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Γιορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού της Ζωφριάς…Με Εσπερινό και Αρτοκλασία τιμήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 27 Μαΐου, ανήμερα της εορτής του, η μνήμη του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, στον παρεκκλήσι του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου της Ζωφριάς. 

Παρά το εορταστικό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στον Ιερό Ναό συνέρρευσε πλήθος πιστών που προσκύνησαν την εικόνα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου και άναψαν κερί στη μνήμη του. 

Το Δήμο Φυλής εκπροσώπησαν μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας και Πρόεδρος της δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ενώ ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε και την Τοπική Σύμβουλο Άνω Λιοσίων Μαρία Χριστοπούλου. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δυο τους αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες και «ταμπέλες» εισφέρουν ουσιαστικά στο πολύπλευρο και διαρκές φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας. Γεγονός, που ουδείς θα γνώριζε, αν δεν το είχε επισημάνει πολλάκις κατά τις θερμές ευχαριστίες του , ο εφημέριος του Ιερού Ναού πατήρ Ιγνάτιος. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου