Εξαιρετική βραδιά Αποφοίτησης στο 1ο Λύκειο Άνω Λιοσίων








Με μια εξαιρετική εκδήλωση αποχαιρέτησαν την σχολική χρονιά που πέρασε οι μαθητές - εκπαιδευτικοί και γονείς του 1ου Γενικού Λυκείου Άνω Λιοσίων το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιουνίου. 

Η γιορτή περιλάμβανε την παρουσίαση προγραμμάτων και δράσεων στις οποίες συμμετείχαν οι μαθητές κατά τη χρονιά που πέρασε, θεατρικά δρώμενα και μουσική από το νεανικό συγκρότημα “Ποινίτες”. 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων επεφύλαξε μια ιδιαίτερη έκπληξη στους αποφοιτήσαντες μαθητές της Γ Λυκείου, στους οποίους και πρόσφερε υπέροχα αναμνηστικά. 

Το Δήμο Φυλής εκπροσώπησαν απονέμοντας μαζί με τις θερμές ευχές τους αναμνηστικά στους μαθητές της Γ’ Λυκείου, ο Αντιδήμαρχος Φυλής Θανάσης Σχίζας και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας. 

Φιλόξενοι οικοδεσπότες της βραδιάς υπήρξαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Χρήστος Καρίπης και ο Διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Αναστάσιος Βιολέτης ενώ συγκινητική υπήρξε και η παρουσία του πρώην διευθυντή του Λυκείου Νίκου Χούτου που συνταξιοδοτήθηκε. 

Όλοι τους ευχήθηκαν στους μαθητές που ανοίγουν τα φτερά τους πέρα από το Λύκειο καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία και στους υπόλοιπους να έχουν ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα

























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου