Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Στόλισε το Κλειστό της Ζωφριάς η 4η Γιορτή Γυμναστικής
Σε σημαντικό αθλητικό θεσμό έχει εξελιχθεί η Γιορτή Γενικής Γυμναστικής του Δήμου Φυλής που υλοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιουνίου με μεγάλη επιτυχία για 4η συνεχόμενη χρονιά, προσελκύοντας πολύ κόσμο στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ζωφριάς. 

Συμμετείχαν : 
  • Οι Ακαδημίες του Νομικού Προσώπου “Πάρνηθα” του Δήμου Φυλής 
  • Ο Σύλλογος ΑΙΟΛΟΣ ΦΥΛΗΣ, 
  • Ο Σύλλογος Αχιλλέας 
  • Ο Σύλλογος Ποντίων Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ 
  • Το Κέντρο Αθλητισμού και Τεχνών 
Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες με ιδιαίτερο κέφι και ταλέντο καταγοήτευσαν όσους έσπευσαν να παρακολουθήσουν την υπέροχη παρουσίαση που είχαν ετοιμάσει, τόσο τα πολυπληθή τμήματα του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής, όσο και οι αντιπροσωπείες των συλλόγων που συμμετείχαν και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς και συγγενείς τους. 

Στην έναρξη της εκδήλωσης ευχήθηκε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σ όλους και πάντα επιτυχίες στους αθλητές ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. 

Με την λήξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιώργος Μαυροειδής τίμησε την Αθλήτρια του Τμήματος Ενόργανης της “Πάρνηθας” Έφη Γελαγώτη για την πολυετή συμμετοχή της και το Αθλητικό της ήθος στην Ομάδα και προσέφερε λουλούδια στις προπονήτριες των Τμημάτων και αναμνηστικά σ΄ όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου