Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μεγαλόπρεπος ο εορτασμός των Αγίων Πάντων στον Άγιο Στυλιανό ΖεφυρίουΜε μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή πλήθους πιστών τιμήθηκε η Μνήμη των Αγίων Πάντων στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου κατά το διήμερο 2 και 3 Ιουνίου. 

Την παραμονή της γιορτής το Σάββατο 2 Ιουνίου τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος λειτουργούντων, του Αρχιερατικού επιτρόπου Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Χασιάς π. Νικόλαου Κοτίνη, του Προϊσταμένου του Ι.Ν Παναγίας Γρηγορούσας Ζεφυρίου π, Άγγελου Κανέλλου και του προϊσταμένου του Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου πατήρ Απόστολου Αντωνίου. 

Ανήμερα της γιορτής των Αγίων Πάντων την Κυριακή 3 Ιουνίου, τελέστηκε ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία κι εν συνεχεία η περιφορά της εικόνας των Αγίων Πάντων πέριξ του ιερού ναού λειτουργούντος του Προϊσταμένου του ναού Πατήρ Απόστολου Αντωνίου και συμπροσευχούμενου του π. Ιωάννου Λευκαδίτη. 
Και τις μέρες προσήλθε πλήθος ευσεβών χριστιανών προκειμένου να προσκυνήσει την εικόνα και να προσευχηθεί. 

Τον Δήμο Φυλής εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος. 


Σας ευχαριστούμε όλους και ευχόμαστε η Άγιοι Πάντες και ο Άγιος Στυλιανός να σάς δίνει Υγεία Ευτυχία και Χαρά σε εσάς και στις οικογένειες σας. 

Με Εκτίμηση
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο 

Φωτογραφίες Ειρήνη Βαρελά και Κωνσταντίνος Ρίζος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου