Ευλάβεια και λαοσύναξη στον εορτασμό των Αγίων Πάντων στον Άγιο Νεκτάριο Άνω Λιοσίων


















Υπό το φως ενός λαμπρού ήλιου, με ευλάβεια και τη συμμετοχή πλήθους πιστών, κορυφώθηκαν το πρωί της Κυριακής 3 Ιουνίου, οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Αγίων Πάντων στον Άγιο Νεκτάριο Άνω Λιοσίων. 

Ο διήμερος εορτασμός ξεκίνησε την παραμονή, το πρωί του Σαββάτου 2 Ιουνίου με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας. Το απόγευμα της ίδιας μέρας τελέστηκε ο Μεγάλος Εόρτιος Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Αγαθ. Κόκλα. 

Το επόμενο πρωί ανήμερα της γιορτής των Αγίων Πάντων την Κυριακή 3 Ιουνίου, τελέστηκε ο Πανηγυρικός Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Ιωαννίκιου Γιαννόπουλου. 

Ακολούθησε η Περιφορά της ιερής Εικόνας υπό τους εορταστικούς ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Φυλής. Την εικόνα ακολούθησαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος ευσεβών Χριστιανών. Όλο το εκκλησίασμα, μετά το πέρας της λιτάνευσης κάθισε στην Γενική Τράπεζα Αγάπης. 

Φιλόξενος οικοδεσπότης ο εφημέριος του Ιερού Ναού του Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων πατήρ Μηνάς Αλεξιάδης, έχοντας στο πλευρό του όλα τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και τις κυρίες της Ενορίας φρόντισαν ώστε να μην λείψει τίποτα από κανέναν. 

Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το απόγευμα με τον Παρακλητικό Κανόνα των Αγίων Πάντων. 

Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό video με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στην κορύφωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την πομπή της Λιτάνευσης 


Ιδού και οι φωτογραφίες












































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου